Göztepe, Yıllarca Galatasaray'da Forma Giyen Sabri'yi Kovdu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Teknik direktör Bayram Bektaş ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe’de iç transfer çalışmaları başlarken, 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu ile yollar ayrıldı…

Geride bıraktığımız sezon 29 resmi maçta görev yapmasından dolayı, anlaşma gereği sözleşmesi otomatik olarak uzayan Reyiz lakaplı tecrübeli oyuncu, yönetimle bir araya gelerek ayrılık kararı aldı. Sabri’nin sözleşmesinde iki taraf için de tek taraflı fesih maddesinin yer aldığı öğrenildi.

SELÇUK ŞAHİN DE GİTTİ

Sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki Selçuk Şahin’in de takımda kalmayacağı belirtildi. Başkan Mehmet Sepil’in sezon içerisinde görüştüğü ancak anlaşma sağlayamadığı Selçuk’a yeni bir teklif yapmayacağı öğrenildi.

Mukavelesi sona eren kaleci Günay Güvenç’in de forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği ve anlaşmaya yanaşmadığı belirtilirken, sözleşmeleri biten Tanju ile Leo’nun durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sözcü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes terim etkisiyle bedelsiz bize donecegi ve mariano ve linnesle forma rekabetine girecegi konusunda hemfikirdir sanirim

Onu yerli sevdalisi hocamiza sorarsin , zira sabrinin degil futbolcu , yorumcu olarak bile GS nin yanindan gecmemesi taraftariyim

Tribunlerde olmasini kabullenebilirim belki

helal olsun bu bu kan emici yaratık senelerce bizi sömürdü daha süper lige yeni çıkan takım senesinde bastı tekmeyi.

club trained trivela yapabilen bir yerli sol bek .hmm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu yerli sevdalisi hocamiza sorarsin , zira sabrinin degil futbolcu , yorumcu olarak bile GS nin yanindan gecmemesi taraftariyim

Tribunlerde olmasini kabullenebilirim belki

öyle bir şey olmayacak.

yerli sevdalısı ama yabancı serbestisi getiriyor ülkeye işe bak, Siz kongre üyeleri bir halta yaramıyor iken Fatih Hoca kulübü başarıdan başarıya koşturuyor. Sizin işinizde başarıyı getirenlere sallamak.

Son düzenleme:
Valla ben kimseye sallamiyorum , kendi konustugu videoyu koydum , sesi acarak dinleyiniz , dudak okumayla ugrasmadan

öyle bir şey olmayacak.

yerli sevdalısı ama yabancı serbestisi getiriyor ülkeye işe bak, Siz kongre üyeleri bir halta yaramıyor iken Fatih Hoca kulübü başarıdan başarıya koşturuyor. Sizin işinizde başarıyı getirenlere sallamak.
Kendi dedi geldiğinde ben olsam Sabri'yi kötü oynasa da göndermezdim diye.

e bunu dedi diye alacak mı şimdi? Orda anlatılan değerlere sahip çıkılması. Alt metni yakalayamıyorsunuz.
O olsa göndermezdi doğru diyor. Bu,değerlere sahip çıkmaksa değerlere sahip falan çıkılmasın. Alt metni geçelim, hatır uğruna kimseye bu paralar ödenmez.

Terim'i eleştirilemez olarak görmeyi bırakın, gereksiz övmek de yermek de doğru değildir.

Geri
Üst Alt