Göztepe, Yıllarca Galatasaray'da Forma Giyen Sabri'yi Kovdu

O olsa göndermezdi doğru diyor. Bu,değerlere sahip çıkmaksa değerlere sahip falan çıkılmasın. Alt metni geçelim, hatır uğruna kimseye bu paralar ödenmez.

Terim'i eleştirilemez olarak görmeyi bırakın, gereksiz övmek de yermek de doğru değildir.

Sabri geri alınacak iddiasına cevap verdim ve alınmayacak diyorum alınırsa bana burada laf edersiniz. Ben o konuşmadan Sabri geri alınacak manası çıkartmadım. Siz çıkartmışsınız.

Nerede gereksiz övgü yaptım şimdi? Başarılı yazmam mı övgü yani bunu söylesem ne olur söylemesem ne olur herkesin bildiği bir şey.

Sabri geri alınacak iddiasına cevap verdim ve alınmayacak diyorum alınırsa bana burada laf edersiniz. Ben o konuşmadan Sabri geri alınacak manası çıkartmadım. Siz çıkartmışsınız.

Nerede gereksiz övgü yaptım şimdi? Başarılı yazmam mı övgü yani bunu söylesem ne olur söylemesem ne olur herkesin bildiği bir şey.
Yok genel konuşuyorum.

Geri alınacağını ben de sanmam ama Mariano ile Linnes olduğu için, onlar olmasa alınırdı.

Apo duymasın bunu.

sent via GSC

Sabri gerekirse kapıdan içeriye bile girmesin linnes gibi bir değer var elimizde yedek kalsa ses etmez çalışır oyuna girince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır trip atan yerli evlatlar gelmesin bir daha

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri gerekirse kapıdan içeriye bile girmesin linnes gibi bir değer var elimizde yedek kalsa ses etmez çalışır oyuna girince elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır trip atan yerli evlatlar gelmesin bir daha

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabri onlardan değil tam tersi onların antitezi...Asla ses çıkarmaz...

Herkes terim etkisiyle bedelsiz bize donecegi ve mariano ve linnesle forma rekabetine girecegi konusunda hemfikirdir sanirim
Galatasaray; 13 yerli oyuncumuz var 1 tane daha yerli oyuncu kadromuzda olması lazım ama transfer yapacak paramız kalmadı, dese........
Sabri reyiz hiç düşünmeden ortaya atlar; 14 olarak beni yazın, adımı da futbolcu kaydedin yeter ki kadro tamamlansın, ama ben gerekirse futbolcuların suyunu, formasını taşırım; karşılık olarak da 5 kuruş istemem. Yeter ki Galatasaray sıkıntıya düşmesin ...... diyerek, gerektiğinde elini taşına koymaktan çekinmeyecek kadar sıkı cimbomludur. Bu konuda sonuçtan kesinlikle eminim ...

Fakat hayatta inkar edilemez bir zaman yalnız yürümez gerçeği de vardır. Sabri GS için vermesi gereken hizmeti iyisiyle kötüsüyle vermiştir. GS hedeflerinde büyümek veya büyümeye devam etmek varsa, Sabri reyiz bunu ancak genç veya dinamik oyuncuların üstün performansıyla yapabileceğini en iyi bilenlerdendir.
Kendisi futbol hayatına devam edebilecek durumda olduğuna inanırsa kariyeri ve tecrübesi ona tam olmasa da aradığı fırsatları sunacaktır İnşallah ...
Hayat bu belli olmaz, belki ileride kulüpiçi görevler olabilir ama şimdilik; Kazasız, belasız, sakatlık sıkıntısı yaşamadığı bir spor hayatı temenni ederim Reyizimize... :rose::hat::tbr:

Sabri onlardan değil tam tersi onların antitezi...Asla ses çıkarmaz...

hahaha sabri ha bildiğimiz sabri hiç ses çıkarmıyor

selçuk

sabri

ayrı 2 yeniçeri ocağı sahibiydi bunlar sabri selçuk kadar etkili değildi tabi ama sessiz sakindi denemez

selçuk

sabri

ayrı 2 yeniçeri ocağı sahibiydi bunlar sabri selçuk kadar etkili değildi tabi ama sessiz sakindi denemez
Üstat 2 kelimeyi bir araya getiremeyen; florya'da yemek verilmeyen; arabasına park yasağı getirilen; kadro dışı bıraktırılan bir çocuk sabri...zarar gelmez...

Tehlikenin farkında mısınız?

Galatasaray altyapısında yetişmiş , UEFA nin altyapı kriterlerine uyan ve FT nin "ben olsam Sabri'yi yollamazdım" dediği Sabri serbest..

Düşünmek bile istemiyorum :(((

Sabri ye gerçekten yemek verilmediğine hâlâ inananlar mı var yav.

sent via GSC

selçuk

sabri

Dilim utanmasa bunun adına klavyebaşı nankörlük edebiyatı demek geliyor içimden.......

1990 lı yıllarda abileri öyle istedi diye boş sözleşmelere düşünmeden imza atarak, neredeyse hiçbirşeye itiraz etmeden sadece işine bakan, takımda devreleri arasında en az ücret almaya ses etmeyen, kendisi sahada ter dökerken kendi mevkisine yıldız adı altında yapılan transferler kulubede otururken misli misli fazla ücret almasına maraza çıkarmayan, takımdaki son 3-4 sezonunda boş mukaveleye imza atıp gereken rakamı siz yazın deyip çıkan, doğduğu günden Galatasaray aşığı bir sporcumuza sırf kaprisleri olmadığı ve herşeye rağmen insan sevdiği için kendisine şebek muamelesi yapılmasını bile latif bir olgunlukla taşıyabilen insan gibi insan birisine halen, sanki yıllarca kulübü haksız olarak soymuş soğana çevirmiş yada şerefini iki paralık etmiş saygıyı haketmeyen, kulübün kapısının önünden bile geçirilmemesi gereken birisi gibi bahsetmek en hafif tabiri kullanıyorum.....
AYIPTIR, KUL HAKKI ALMAKTIR....

Tamam üstün bir performansla Futbol Efsanesi olamadı belki ama, Sabri SARIOĞLU nun her zaman bir taraftar efsanesi olmayı en azından insanlığı ve takım uyumu ile FAZLASIYLA hakettiği kanaatindeyim..

Dilim utanmasa bunun adına klavyebaşı nankörlük edebiyatı demek geliyor içimden.......

1990 lı yıllarda abileri öyle istedi diye boş sözleşmeler düşünmeden imza atarak, neredeyse hiçbirşeye itiraz etmeden sadece işine bakan, takımda devreleri arasında en az ücret alamay ses etmeyen, kendisin saha ter dökerken kendi mevkisine yıldız adı altında yapılan transferler kulubede otururken misli misli fazla ücret almasına maraza çıkarmayan, takımdaki son 3-4 sezonunda boş mukaveleye imza atıp gereken rakamı siz yazın deyip çıkan, doğduğu günden Galatasaray aşığı bir sporcumuza sırf kaprisleri olmadığı ve herşeye rağmen insan sevdiği için kendisine şebek muamelesşi yapılmasını bile latif bir olgunlukla taşıyabilen insan gibi insan birisine halen, sanki yıllarca kulübü haksız olarak soymuş soğana çevirmiş yada şerefini iki paralık etmiş saygıyı haketmeyen,kulübün kapısının önünden bile geçirilmemesi gereken birisi gibi bahsetmek en hafif tabiri kullanıyorum AYIPTIR, KUL HAKKI ALMAKTIR....
Tamam üstün bir performansla Futbol Efsanesi olamadı belki ama, Sabri SARIOĞLU nun her zaman bir taraftar efsanesi olmayı en azından insanlığı ve takım uyumu ile FAZLASIYLA hakettiği kanaatindeyim..
Evet zira kendisi Ergün ve Suat'tan sonra galatasaray efsanesi olmaya layık tek isim...Yerli olarak kastediyorum...

Dua edelimde bizim kapımıza dayanmasın bu gerizekalı.

Askari ücret ile kulübede oturtsalardı en azından.

Bu nasıl başlık yav suçlu bizmişiz gibi.

1990 lı yıllarda abileri öyle istedi diye boş sözleşmelere düşünmeden imza atarak, neredeyse hiçbirşeye itiraz etmeden sadece işine bakan, takımda devreleri arasında en az ücret almaya ses etmeyen, kendisi sahada ter dökerken kendi mevkisine yıldız adı altında yapılan transferler kulubede otururken misli misli fazla ücret almasına maraza çıkarmayan, takımdaki son 3-4 sezonunda boş mukaveleye imza atıp gereken rakamı siz yazın deyip çıkan, doğduğu günden Galatasaray aşığı bir sporcumuza sırf kaprisleri olmadığı ve herşeye rağmen insan sevdiği için kendisine şebek muamelesi yapılmasını bile latif bir olgunlukla taşıyabilen insan gibi insan birisine halen, sanki yıllarca kulübü haksız olarak soymuş soğana çevirmiş yada şerefini iki paralık etmiş saygıyı haketmeyen, kulübün kapısının önünden bile geçirilmemesi gereken birisi gibi bahsetmek en hafif tabiri kullanıyorum.....
AYIPTIR, KUL HAKKI ALMAKTIR....

yahu bırakın bunları bedavaya mı oynadı yıllarca floryada neler yaptığı ortada yemişim onun hakkını sabri kim normal 1 oyuncumuzdu fazlası değil.

Selcuk kankasiyla birlikte adamsporda emre abilerinin onderliginde mini milli takim kurabilirler.
Desteklerim reyiz

Sabri,emreb, emreç, selcuk,arda, by17 muazzam takim olmazlar mi. Hem milli takim ger zaman bir arada oynamis yerlilerle basari gelmistir. Goksel baskanim gor ve bu hamleyi bir an once yap.

Geri
Üst Alt