Göztepe'nin Satış İşlemleri Bitiyor! Türk Futbolundaki İlk Yabancı Yatırımcı

İkinci lig takımına Soton oyuncusu niye gitsinki yav
1500 futbolcusu var bu adamlarin , en son le havreyi aldilar 8 kulupte hisseleri var asil para sirketin kurucusu sirp milyarder Dragon Solakta.

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Türkiye'de işe yarayacağını düşündüğümüz oldukça agresif ve yoğun bir oyun stili geliştirmeye çalışıyoruz. Taraftarların ve kulübün arkasında camianın hoşuna gidecek bir oyun stiline sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Göztepe taraftarı aksiyon seviyor. Sanırım her hafta klasik müzik konseri izlemek istemiyorlar, onlar rock'n roll konserine gitmek istiyor. Biz de statta onlara rock'n roll sunuyoruz."

(beIN Sports)

1732539615543.webp

Fener de satildi koc grubuna, ama kimse farkinda degil mahahaha

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Türkiye'de işe yarayacağını düşündüğümüz oldukça agresif ve yoğun bir oyun stili geliştirmeye çalışıyoruz. Taraftarların ve kulübün arkasında camianın hoşuna gidecek bir oyun stiline sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Göztepe taraftarı aksiyon seviyor. Sanırım her hafta klasik müzik konseri izlemek istemiyorlar, onlar rock'n roll konserine gitmek istiyor. Biz de statta onlara rock'n roll sunuyoruz."

(beIN Sports)

Ekli dosyayı görüntüle 268731
Bu stadın yeri de mükemmel. Şehrin göbeğinde denizin dibinde. Orada otursam her maça giderdim.

Geri
Üst Alt