Bu kampanyayi begenmedim . Sebebi de su

Gri esprisi , baskanin renk secimindeki rengi olmasiydi . Buradan hareketle gri uzerinden bir kampanya cagrisimi yapilmasi meseleyi GS ekseninden cok secim zaferine odaklar

Yellow friday de o gunku baskanlik secimindeki renkten esinlenmisti ama en azindan sari zaten bir rengimizdi

Yani mor geceler diye bir kampanya da olabilirdi fatinoglu yerine baskan mor u cekseydi

Gri meselesi disinda guzel tamam ama gri biraz eksen kaymasi oldu

Gri esprisi , baskanin renk secimindeki rengi olmasiydi . Buradan hareketle gri uzerinden bir kampanya cagrisimi yapilmasi meseleyi GS ekseninden cok secim zaferine odaklar

Yellow friday de o gunku baskanlik secimindeki renkten esinlenmisti ama en azindan sari zaten bir rengimizdi

Yani mor geceler diye bir kampanya da olabilirdi fatinoglu yerine baskan mor u cekseydi

Çok takılacak bi data değil. Kulüp satış yapmak istiyor taraftar almak. İndirimli olması da bu işin tesvigi. Gri olmuş eflatun olmuş çok mühim değil yani. Ki kampanyayı bu şekilde isteyen de taraftar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

talep taraftardan geldi gri günler vs günü olsun diye o açıdan sıkıntı yok

Daha öncede yazdım bu satışlardan kulübe yüzde 10 kar kalıyorsa biz başkalarını zengin ediyoruz ard niyet aramaya başlarım.
Ben kalitesi kötü tişörtlere swetlere 50-100 tl para verip alıyorsam kulübe 5-10 tl kalıyo ve zarar ediyorsa gerek yok storelere. Bizde boşuna mutluluk duyuyoruz. Yardım ediyoruz diye.
Kulüp 21. şampiyonluk taraftar sertifikası çıkarsın.
Gümüş Sertifika : 21 TL
Altın Sertifika : 210 TL
Platin Sertifika :2100 TL
Elmas Sertifika :21000 TL (Ağaların eli tutulmaz)
Fiyatlardan internet üzerinden gsstore'den satsın.Gümüş SMS ile de alınabilsin. Transfer için desin. İyi para toplarız. Bir Altın , oğlana da bir Gümüş benden feda olsun. En azından kulübe yüzde 100 destek yaptığımı bilirim.
Para lazımsa bunu yapsalardı.

Daha öncede yazdım bu satışlardan kulübe yüzde 10 kar kalıyorsa biz başkalarını zengin ediyoruz ard niyet aramaya başlarım.

Para lazımsa bunu yapsalardı.

Aslında güzel bir öneriymiş alıntı yaptığın kısım. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi senin fikrin üzerine. Galatasaray.org da bir sayfa ekleyip, dediğin tarzda sertifika vs. gibi alımlarda bulunanların isimleri karelere bölünmüş yıldızlar içerisinde yayınlanabilirmiş. Hem jest olur hem de kulübün sayfasında atıyorum 1 yıl ismin kalabilirdi.

Destek vermem, kulübün taraftarı söğüşlemeye başladığını düşünmeye başladım iyice.

Şu çabayı sponsor bulmaya harcasınlar biraz, taraftarla ilgili yapmaları gereken proje, Aziz Yıldırımın 1 milyon taraftar projesine benzer bir projeyi hayata geçirmek olabilir. Diğer türlü yangını suyla söndürmeye yarar en fazla.

Destek vermem, kulübün taraftarı söğüşlemeye başladığını düşünmeye başladım iyice.

Şu çabayı sponsor bulmaya harcasınlar biraz, taraftarla ilgili yapmaları gereken proje, Aziz Yıldırımın 1 milyon taraftar projesine benzer bir projeyi hayata geçirmek olabilir. Diğer türlü yangını suyla söndürmeye yarar en fazla.

Onu yaptığı an başkanlıktan indirirler. Alttan alttan yapmalı bunu. En az 6 yıl başkanlıkta kalıp bahsettiğin tarzda düşünen üye sayısını arttırmalı ve sonra alttan alttan kademeli şekilde üye sayısı arttırılmalıdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz destek verelim, kendi menfaatini dusunen sahsiyetler GS'ye 3milyar borc yapsin demi?

Lise pilav yiyecegine, 1 kere katki yapsin su kulube.

Biz destek verelim, kendi menfaatini dusunen sahsiyetler GS'ye 3milyar borc yapsin demi?

Lise pilav yiyecegine, 1 kere katki yapsin su kulube.

şampiyonluk alışverişini henüz yapmadığım için alacağım muhtemelen ama suyu çıkmaya başladı bu işin

Takılmayın ufak detaylara, elinizden geldiğince kulübe destek olun. Şampiyon olmuşuz, bu bile yeter ön koşulsuz alışveriş yapmaya. Dursun puştunun gitmesi de ayrı bir güzellik.

Rakamlar hedefin altında gitmiş olabilir ama asıl satış haftasonu olur.

Hedefe ulaşılamasa bile 100.000 civarı yeni sezon forması satarak sezona başlamış olacağız.

Eldeki atıl ürün stoğunun da ciddi azalıp nakte dönecek olması büyük nefes aldırır.

İş çıkışı gidiyorum store'a. Kırmızı Şampiyonluk t-shirtü ve bir adet atkı ile destek vereceğim :cimbom:

Takım Şampiyon olmuş, Taraftarın desteklediği aday ezici farkla başkan seçilmiş, seçilen başkan diğerleri gibi her yeri ayrı oynayan züppe değil, Anadolu insanı adam gibi adam, taraftarın kendi istediği bir etkinlik düzenlemiş ve buradaki bazıları 20 TL harcamayı taraftarı söğüşlemek vs. diye adlandırıp bir de GALATASARAY forumuna yorum yapıyor. Sanki daha önceki hırsızlıkları bu yönetim yapmış gibi. TARAFTARLIK nedir? bir öğrenebilsek ülkede spordaki sorunların büyük bir kısmı çözülecek ya neyse....

Geri
Üst Alt