Grillitsch Transferinde Sıkı Pazarlık!

Bu dursun ne kattı takıma marcaoyu sattı onun parasıyla transfer denkleştiriyor

Same shit, different day yani.

Bitti diye kim servis ettirdiyse gitsin versin parasını amatörlüğün lüzumu yok.

Haber geliş şeklinden bu transfer olmayacak diyor. Yazık. 1 milyon için bonservissiz net adamı kaçırırsanız o duruşa ...
Bu kulüp akıllanmaz, eğer bir oyuncu sana uygunsa çok istiyorsan sistemine cuk oturacaksa öyle 1 milyon için vazgrçilmez, duruş muruş bunlar boş işler. İyi oyuncu iyi paraya gelir. Pedroda aynı hatayı yaptılar. Şimdi bu işin arkasındada fb var diyecem de adamların ihtiyacı yok ama sırf biz almayalım diye getirp devre arası falan 10-15 milyona satmak için alırlarsa bilemem..

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetime kızmıyorum bitmeden haber yapan yavşaklara söyleniyorum. Kesindi sonra eşi çıktı şimdi imza parası, sallayın sallayın

Kombine satılsın diye araya sıkıştırdılar gibi ama bakalım. Kabız gibi bir transfer dönemi olacak yine. Son güne kadar bekleyeceğiz transferleri

Direk 2,5 olarak açıklansa oh wow bu para verilir mi ?

Gibi sorular havada uçuşacaktı bak nasıl hizaya geldiniz

Kim akıl ettiyse tebriks (y)

1m euronun hesabının yapılacağı bir adammı arkadaş bu futbolcu. Konyadan alırken çat diye veriyorsunuz. ya sabır.

Ali Naci Küçük: “Grillitsch’te ıslak imzanın olmama sebebi, 1.5M€ olarak anlaşılan imza parasının 2.5M€’ya yükseltilmesi. Galatasaray istediği şartlarda işi bitirmek için dik duruyor. Grillitsch olmazsa bu bölge için 3 aday var.”
Lan verin 1 milyon daha nelere vermediniz 2 milyon Euro için Pedro'yu da Fener'e kaptırdınız sonra gidip 13 milyon Euro verip aldığınız Diange'yi bedavaya Karagümrük'e gönderiniz şimdi mi geldi aklınız başınıza iyi oyuncu için 1'in 2'nin peşine düşmeyin sakın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio'nun bonservise 3 sudan ucuz deriz. Böyle adama 1.5 imza süpermiş ama 2.5 da çok uçuk kaçık bir istek değil ki? Bonservisli olsa 2.5 milyona rüyanda göremeyeceksin. 2 sene sakatlıksız belasız oynasa çift haneli bonservisi sen isteyeceksin zaten. 1 m fark için kaçırmayız umarım.

Lan verin 1 milyon daha nelere vermediniz 2 milyon Euro için Pedro'yu da Fener'e kaptırdınız sonra gidip 13 milyon Euro verip aldığınız Diange'yi bedavaya Karagümrük'e gönderiniz şimdi mi geldi aklınız başınıza iyi oyuncu için 1'in 2'nin peşine düşmeyin sakın

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oğulcana bile 1 milyon dolar verdik, 1 milyon nedir bu kulüp için yav

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw biliyordum böyle bir bok olacağını şu herif aciklansaydi da diğerlerinden biri olmasaydı diyordum

Yav verin alın işte.. herif 1-2 sezon performans versin 15-20m bırakır net… çingene pazarlığını boşversinler beleş yaşı genç Bundesliga topçusu yahu

Geri
Üst Alt