Grillitsch Transferinde Sıkı Pazarlık!

Taraftarın ekonomik olarak yönetimi sıkıştırmaması gerekir ancak böyle olsun istemeyenler çenelerini sıkı tutmayı öğrenecekler. Abdurrahim bey'in çenesi yüzünden Falcao'dan yediğimiz kazığı çıkarmak bile en az 2-3 yıl sürecekken Grillitsch konusunda yaptıkları iletişim hatası umarım fazla pahalıya patlamaz. Bu saatten sonra futbolcunun babası, karısı, sıkı duruşu falan bizi taraftar olarak bağlamaz.

Yönetim kendi kendisine sınav çıkardı resmen. Bakalım geçebilecekler mi? Kuruş değil duruş moduna girersek üzüleceğim.

önümüzde ki ten engel maddiyse bu transfer yatar inancım kalmadı.

Taraftarın ekonomik olarak yönetimi sıkıştırmaması gerekir ancak böyle olsun istemeyenler çenelerini sıkı tutmayı öğrenecekler. Abdurrahim bey'in çenesi yüzünden Falcao'dan yediğimiz kazığı çıkarmak bile en az 2-3 yıl sürecekken Grillitsch konusunda yaptıkları iletişim hatası umarım fazla pahalıya patlamaz. Bu saatten sonra futbolcunun babası, karısı, sıkı duruşu falan bizi taraftar olarak bağlamaz.

Yönetim kendi kendisine sınav çıkardı resmen. Bakalım geçebilecekler mi? Kuruş değil duruş moduna girersek üzüleceğim.

Menajerler, basın vs hep vardı bunlar bahane olamaz. Şimdi birde bu çıktı transfer haberi çıktı fiyat yükseldi rakip araya girdi. Hep bizim başımıza geliyor nedense.

Baslarim dik durusunuza ama. Yeri geldiginde dizleri kirarak egilmeyi de bilmek lazim

hep diyorum 6 no vasıflı adam bizim en çok ihtiyacımız olan şey ön tarafa yapılan hamlelerin anlamlı olması için.

bence bitireceklerdir - çok uzatırlarsa ama transfer dönemi ortasındayız her halt olur . haftasonuna kadar akıbeti belli olmalı işte 2 gün diyelim

ulan grillitsche gelince siki pazarlik türkiye liginden götümün sag beki olsa düsünmeden milyon eurolar yatirilir... Ulan dursun ver adama istedigi parayi, yetmedi florya´dan hisse ver, kalibinin adami ol ve getir su adami...

500 bin ya da 1 milyon euro için hala orta sahayı boş birakmayi göze alan yonetim. İlk maçtan tepkiler başlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmini piyasaya sürerken düşünecektiniz, bence 2,5 filan istiyorlarsa 4 verin bitsin bu iş.

Boşta ce taliplisinbu kadar çok oşan bir oyuncunun bomservisi zaten 10 dan aşağı değil.

Izlemedim ama iyi topcu galiba

Almanya da baya tutuyorlar yorumlarda

Babasi (menajeri) baya paragözmüs, bu yüzden Fiorentina transferi yatmis (ayni durumu yasamislar belli ki)

Gazetecilere kim adını verdiyse o ödesin o parayı. Kesin yöneticilerden biridir zaten.

Ohh kordugm haber geldi … Eger sıkı pazarlık başladı ise transfer yatmış dır.ben sıkı pazarlıkdan galip geldimizi görmedim.
Geçmiş olsun

Geri
Üst Alt