- 21 Ocak 2010
- 72.524
- 51.015
- 5.003
Şimdi Beşiktaş mı alıyor Trabzon mu alıyor hangi takımda izleyeceğimizi bilelim de
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com

Yorumdan ziyade SPAM gibi.![]()
Florian Grillitsch, Instagram: "Liebe TSG-Familie 😊 Nach 5 Jahren endet im Sommer unser gemeinsamer Weg – und es ist der Zeitpunkt gekommen, um DANKE zu sagen. Danke für all die tollen Momente, die wir zusammen erleben durften. Der gemeinsame Weg nac
17K likes, 45K comments - floriangrillitsch, May 7, 2022: "Liebe TSG-Familie 😊 Nach 5 Jahren endet im Sommer unser gemeinsamer Weg – und es ist der Zeitpunkt gekommen, um DANKE zu sagen. Danke für all die tollen Momente, die wir zusammen erleben durften. Der gemeinsame Weg nach Europa. Euro...www.instagram.com
Yorumlar![]()
Zarar etmen neredeyse imkansız bir transfer. Yeter ki yanına hareketli bir adam daha alalım.Şayet söylenenler doğruysa önce o rakkamı isteseydi keşke,pazarlıkta fiyat yükselmez düşer.Yükselmesinin alıcıyı rahatsız etmesi de normal.O değil de 2.5 imza parası gayet normal, bence 1.5 az. 25 yaşında free 15M’lik oyuncu ne olacaktı imza parası?
26 yaşında, bedelsiz, pasaportu sağlam, market değeri 15M €Gedson'da söylediklerimiz bunda da geçerli hatta daha fazlası. Baktın ki tutmadı, adam fazla durağan kaldı vs devre arasında ya da en kötü seneye iyi bir paraya çok rahat satarsın. Avusturyalı, yaşı da çok değil, yakışıklı adam illa ki talibi çıkarZarar etmen neredeyse imkansız bir transfer. Yeter ki yanına hareketli bir adam daha alalım.
Alın bu oyuncuyu..
Hazır adam..
Ben tanımıyorum..Videolarını gönderdi dostlarım..
İnternette izledim..
Madem bir yola girildi devamını getirin..
Kesin katkı verecek isimlere ihtiyacımız var..
Çingenelik etmeyin..
Haklisın kralGedson'da söylediklerimiz bunda da geçerli hatta daha fazlası. Baktın ki tutmadı, adam fazla durağan kaldı vs devre arasında ya da en kötü seneye iyi bir paraya çok rahat satarsın. Avusturyalı, yaşı da çok değil, yakışıklı adam illa ki talibi çıkarZarar etmen neredeyse imkansız bir transfer. Yeter ki yanına hareketli bir adam daha alalım.