GS Lisesinde Geleneksel Pilav Organizasyonu

Renktaş benden haz etmiyor musun? Ben beni sevdiğini sanıyordum...Olsun ben yine de seni seviyorum hürmetler...

Yok abi acikcasi sevmiyorum ama kulube uyelik icin 2 kelli imza bulurum istersen , faydali olabilecek birisin

Seni sevmeme sebebim GS ile veya uslubun saygin ile ilgili degil zaten

Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...
yuh
alt tarafı bulgura sempati duyuyorum sen olayı pirincin devletleri parçaladığına bağladın baya baya reis

ikili ilişkilerinize özel mesaj yoluyla devam etseniz ve konu dısına cıkmasak?

burada bulgurmu pirinçmi diye tartısıyoruz

sinan bey gs sozlukte ismailenvere zulm eden uyelerden biri olsa gerek

Pirinç Pilavı, Turan'dan ödü kopan Çinlilerin darülislama salmış olduğu, yiyeni uysallaştırıp ehlilleştiren bir çeşit 5. kol faaliyetidir...Hürmetler...

Tam bir beyin fırtınası sevdalısısın üstad. Hürmetler ve saygılar.

Nedir o halde? Galatasaray ve üslub değilse?

Dinden imandan dem vurup sonra sevmedigin kisilere agir beddualar etmen , siyasi goruslerini genis bilgi dagarciginla yogurup insanlara empoze cabasina girmen , irite edici sekilde kahramanlik destanlari olarak algilanacak gecmisteki bazi detay olaylari gunumuze guncelleyip etki amaci ile irdelemen filan

Sinanin en azindan beni sevdigini sanirdim.. Ayrica ugurda olupta bende olmayan ne var soyle bana neden uyelik icin destek cikmiyorsun

ikili ilişkilerinize özel mesaj yoluyla devam etseniz ve konu dısına cıkmasak?

burada bulgurmu pirinçmi diye tartısıyoruz

Siyez bulguru önermem Osmancım, gece coşturuyor. Çok enteresan bir bulgur çeşidi, 6-7 saat sonra etkisi altına alıyor ve bitmek tükenmek bilmiyor. Bilginde bulunsun.

Dinden imandan dem vurup sonra sevmedigin kisilere agir beddualar etmen , siyasi goruslerini genis bilgi dagarciginla yogurup insanlara empoze cabasina girmen , irite edici sekilde kahramanlik destanlari olarak algilanacak gecmisteki bazi detay olaylari gunumuze guncelleyip etki amaci ile irdelemen filan
Got it bro...

Pilav konusu nelere yol acti.. finalde mustafanin keramattine saldirmasini bekliyorum ben du bakalim

buna bazen patates ve yeşil biber falan katarakta yapıyolar reis muazzam oluyor.
nekadar çekemeyen pirinçci varsa kudursun şu tarife bakarak :tbr:

Patatesi su dengesi şaşmasın diye katarlar... Bulgur patatesten daha seri/çabuk su çeker ama patatesin suya açlığı bulgurdan daha güçlü ve uzun süreli olduğundan uzun demleme süresi içinde bulgurun içindeki fazla suyu emerek, bulgurun birbirine yapışmasını önler ve kaşıktan bile tane tane dökülecek ayarda kalmasını sağlar..

En lezzetli bulgur pilavı şüphesiz yeşil mercimek takviyeli olanıdır. Tartışmasız bi şekilde...

Siyez bulguru önermem Osmancım, gece coşturuyor. Çok enteresan bir bulgur çeşidi, 6-7 saat sonra etkisi altına alıyor ve bitmek tükenmek bilmiyor. Bilginde bulunsun.
bu konuda önerilerine açığım reis bulgurla alakalı yemek konusunda farklı şeyler arıyorum hayatıma renk gelsın istiyorum

Geri
Üst Alt