Gs store hakkında

Mevlüt UMAY

Kırmızı Üye
Merhaba arkadaşlar ben internet üzerinden forma aldım bedeni küçük geldi , onu gönderip ürünü degiştirmek istiyorum . Ürün degiştirme hakkına sahibim ama , aldıgım formayı bırakıp farklı bi ürün almak istiyorum ve alacagım ürünün fiyatında 30 TL'lik bi fark var.Acaba böyle bi imkana sahipmiyim ? Bilgisi olanyardımcı olabilirse sevinirim , şimdiden teşekkürler.

Fark vermeden mi değiştireyim diyorsun?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hayır abi alacagım ürünün fiyatı 30 TL daha fazla , degişim yaparken bunu kredi kartıyla halletme imkanı varmıdır ?

O zaman değiştirmiş değilde iade etmiş oluyorsun diye biliyorum paranı iade ederler karta alıcağın ürünü ayrıca alırsın diye biliyorum int den aldığının için baya uğraşırsın yinede başına gelmiş biri varsa aydınlatabilir

sporcu beden s giymez
pek inanmadım doğrusu

JZUknsi.bmp

O zaman değiştirmiş değilde iade etmiş oluyorsun diye biliyorum paranı iade ederler karta alıcağın ürünü ayrıca alırsın diye biliyorum int den aldığının için baya uğraşırsın yinede başına gelmiş biri varsa aydınlatabilir

teşekkür ederim abi öyle bi imkan varsa ugraşmayım diye sormak istedim , dediğin gibi iade edip tekrar almak gerekiyor sanırım.

Geri
Üst Alt