GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Neyse ben internetten de izleniyo muhabbetini açarım sen başka şeyden bahsedersin ve benim asıl olmasını istemediğim şey olur; Konu 5 TL için çok uzar.. İyisi mi sen haklısın kardeşim :animation:

Bak hala 5 tl diyosun :D

O zaman karasal yayına insin kardeşim; herkesin uydu alacak da parası yok.. Eğer söylemek istediğin buysa.. Sen bu işleri çok kolay zannedip herşeyi devletten bekleme mantığına gidiyorsun...

Bende yorum yapmadan önce daha gerideki mesajlarıda oku diyorum.

Çok farklı şeylerden bahsediyorsun.

:)

Herkesin evinde çanak anteni var ama herkesin avinde dıgıtürk yok.

Demek ki reklamlarla yürümüyordu bu iş ki ondan böyle uygulamaya geçildi.

Hiç komik değil.Tartışmayacaksan seni zorlayan yok.Renkdaş.

Dikkat edersen komik olduğunu savunan bi işaret yapmadım ben uzamasın dedikçe uzatıyosun.. Çok dokunuyorsa sana bu olay git GSTV önünde protesto düzenle.. Yönetime telefon aç.. Sana ücretli olmasının gerekliliği konusunda yazılan 10larca mesaj gösterebilirim sen bunları okumayıp beni konuyu okumamakla ithaf ediyosun.. Söylemek istediğim uzamaması gerektiği tartışmadan kaçacak birisi olmadığımı bilen bilir :animation:

Dikkat edersen komik olduğunu savunan bi işaret yapmadım ben uzamasın dedikçe uzatıyosun.. Çok dokunuyorsa sana bu olay git GSTV önünde protesto düzenle.. Yönetime telefon aç.. Sana ücretli olmasının gerekliliği konusunda yazılan 10larca mesaj gösterebilirim sen bunları okumayıp beni konuyu okumamakla ithaf ediyosun.. Söylemek istediğim uzamaması gerektiği tartışmadan kaçacak birisi olmadığımı bilen bilir :animation:

Burada seviyeli bir şekilde tartışmaya çalışıyoruz iyi veya kötü.Senin tavrın hiç hoş olmadı.Ortada 29 tl lik bir masraf varken yinede 5 tl az dersen uzar.

Ne kadar mesaj bulabilirsen gösterebilirsin kesinlikle.Burası tartışma forumu.

Tartışalım.Bunu benim kişisel meselem olarak görmende tuhaf.:)

Yapılan her icraat tüm GS taraftarını ilgilendirir.

Tartışmadan kaçmasan bile lafı ağzıma tepmeye çalışman niye? :)

Tartışalım ..

Ben yazayım.

En ucuz paket 23.90 24 say

24+5=29

Yani GSTV izlemenin bedeli 5 lira değilmiş.

Artı aktivasyonudur kurulumudur daha sonrasındaki ücret giydirmelerini saymıyorum.

5 tl diyip sinir hoplatmayın.:)

en ucuz paketi 9,90 5tl de gs tv 14,90 aylık verilmeyecek para değil ..

ayrıca şifresiz olması için donanım canlı yayın aracı vs hepsi olmalı şuanda hepsi digiturkten alınıyor 2yıllık anlaşmamız var bittiğinde bizimkiler uzatmayı düşünüyor çünkü maç özetleri maçların tamamıda dahil bedevaya getiriyoruz bunları kendimizi düşünmemek gerekir sadece ..

Sorun para değil diyoruz, daha anlamayan bir kesim var. Ayda 30 TL olsa da pahalı değil derim ben. Ama Türkiye'nin en büyük spor kulübünün kanalı bana sorarsanız karasal yayına geçmelidir. Hem reklam gelirleri artar, hem reyting patlaması yaşanır. Ama tahminimce yönetim tv konusunda uzun vadeli bir sözleşme imzalamış olmalı ki sesi çıkmıyor.

Sorun para değil diyoruz, daha anlamayan bir kesim var. Ayda 30 TL olsa da pahalı değil derim ben. Ama Türkiye'nin en büyük spor kulübünün kanalı bana sorarsanız karasal yayına geçmelidir. Hem reklam gelirleri artar, hem reyting patlaması yaşanır. Ama tahminimce yönetim tv konusunda uzun vadeli bir sözleşme imzalamış olmalı ki sesi çıkmıyor.

Yani mantıklı yazan biri çıkmış.

Ortada aylık vereceğin bi 30 lira varken gelip 5 tl ne ki demeyi nerden nasıl mantıklı buluyorlar anlamıyorum.

Ha normal türksatta olsun aylık 5 lira değil 10 lira feda olsun.Ama bizi enayi yerine koymak kimsenin hakkı değil.

Kimse takımının kanalını izlemek için başka bir platforma para akıtmak zorunda bırakılamaz.Heleki 25 milyon taraftarı olan bir takım.

galatasaraylı çocukların kendi tvlerini değilde fenerin tv sini izlemek zorunda kalması düşündürücü.

Geri
Üst Alt