GS TV Şifresiz Olsun

Cevap: GS TV şifresiz olsun

Çok kişiyiz de pat diye de olmuyor

bir süreç var yönetim bu süreci beklemek zorunda

az sabır.

Panik yok... Büyük Başkan bu kepazeliğe de nokta koyar. :)

Şifresiz olsa ne, olmasa ne. Kalitesiz yayıncılığın dibine vurdular bugün. Az evvel bir maç yayınladılar, yıl 2007, Ali Sami Yen' de Galatasaray-Antalyaspor maçı. Sağ üst köşede kocaman harflerle "Zafer Takvimi" yazıyor. Sanırsın ki çok önemli zaferleri tekrardan ekrana getiriyorlar. Üşenmedim oturdum seyrettim. Maç sonucu 1-1. "Zafer Takvimi" diye yayınladıkları maç Antalyaspor maçı, kendi sahanda berabere kaldığın bir maç. Bir de sonunda taraftar yönetim istifa diye bağırıyor. Kim seçiyorsa bu maçları gözlerinden öpüyorum.

kesinlikle su gstv'nin elden gecmesi lazım.diğer spor kanallarının yanında ahbap cavus tv gibi.ne adam gibi program ne kaliteli bir kadro var.gstv galatasaraya yakısmıyor.yerel tvlere benziyor.hatta bir cok yerel tvden daha vahim durumdalar.bu haliyle sifresiz olsa ne olur.biz destek olsun diye almısız pakete daha bir gün acıp izlenecek birsey görmedim.eski maçlar falan olunca nostalji için bakıyoruz sadece o..

gecen baktim klip gosteriyolardi

sifresiz olmasin uzucu olur

Şifresiz olsa ne, olmasa ne. Kalitesiz yayıncılığın dibine vurdular bugün. Az evvel bir maç yayınladılar, yıl 2007, Ali Sami Yen' de Galatasaray-Antalyaspor maçı. Sağ üst köşede kocaman harflerle "Zafer Takvimi" yazıyor. Sanırsın ki çok önemli zaferleri tekrardan ekrana getiriyorlar. Üşenmedim oturdum seyrettim. Maç sonucu 1-1. "Zafer Takvimi" diye yayınladıkları maç Antalyaspor maçı, kendi sahanda berabere kaldığın bir maç. Bir de sonunda taraftar yönetim istifa diye bağırıyor. Kim seçiyorsa bu maçları gözlerinden öpüyorum.

Rezillikmiş harbiden. Benim bildiğim GSTV'de yönetim falan da değişecek.

Kafamda öyle bir kanal kuruyorum ki....

her branç için ayrı frekans

canlı yayın olacak

tartışma programları

bir dizi

yarışma

öğretici-eğitici programlar

sağlık köşesi

formüla

nba

dünyadan spor

vs

vs

Ünal Başkan yapar inşallah.

Kaçıranlar için tekrarı şu an GS TV' de. Tam komedi, söylenecek bir şey yok.

Bu arada size müjde vereyim

Yalçın Dümer bugün radyosunda GS TV nin 1 teemuzdan itibaren şifresiz olacağını söyledi

hayırlısı olsun.

bu kanal bu gidiş ile şifresiz flan olmaz baKsanıza yeni başkan mayıstan bu yanna görevde şifresiz olcak dedi '''tık '' yok yazıklar olsunnnnn !!!!!!!

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

"Digiturk forumundan biri GSTV'nin 7 Ağustos'ta Turksat dahil şifresiz yayına geçeceğini söylemişti." (Alıntı alisamiyen.net Forum)

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

"Kendisi Wimbledon başladığında NTVSpor'un HD yayına başlayacağını da yazmıştı." (Alıntı alisamiyen.net Forum)

Bu sefer oluyo sanırım.

Geri
Üst Alt