- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Paket servis yapabiliyon ya muaf oluyo bizim de ben yararlanabiliyom mu asıl mühim olan oEsnaflar muaf değil yav
Ben muafım zaten. Gelen son bilgiye göre stajım devam edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paket servis yapabiliyon ya muaf oluyo bizim de ben yararlanabiliyom mu asıl mühim olan oEsnaflar muaf değil yav
Ben muafım zaten. Gelen son bilgiye göre stajım devam edecek
Gıda sektöründe değil mi sadece paket işiPaket servis yapabiliyon ya muaf oluyo bizim de ben yararlanabiliyom mu asıl mühim olan o
Her gün gitmem gereken bir yer var. Ufak bişeyle ilgileniyorum. Dükkanla alakasız bir yere gitçem. Eğer izinden ben de yararlanabiliyosam gidebilirim de mühim olan o işteGıda sektöründe değil mi sadece paket işi
Gıda ile ilgiliyse sen de yararlanırsın bence. Ama paket servis yapacaksan tabi
Yoksa dışarıda gezmek için değildir yani
Tamam gitmişken siparişlerin 1-2 tanesini de teslim et işteHer gün gitmem gereken bir yer var. Ufak bişeyle ilgileniyorum. Dükkanla alakasız bir yere gitçem. Eğer izinden ben de yararlanabiliyosam gidebilirim de mühim olan o işte
10 bin tlden mühim mi işHer gün gitmem gereken bir yer var. Ufak bişeyle ilgileniyorum. Dükkanla alakasız bir yere gitçem. Eğer izinden ben de yararlanabiliyosam gidebilirim de mühim olan o işte
Mühim de 10 bin ne alaka10 bin tlden mühim mi iş
Mühim de 10 bin ne alaka
puanları gönderdik
Beğendiniz mi listeyi
Bizim burda daha saat 21.37 yav@Berke Karabacak hangi akşam
sayın gsc üyeleri yarışmamızın formatı ve saati değişmiştir berke bey lokasyon bildirecek ona göre düzenleme yapacağızBizim burda daha saat 21.37 yav
Atçam kanka ya. Okulu bitiriyom sonunda firüs sağolsun. 3 dersim kaldı sadece. Ona çalışıyorum. Bıraktığım zaman ilk iş ona bakçamsayın gsc üyeleri yarışmamızın formatı ve saati değişmiştir berke bey lokasyon bildirecek ona göre düzenleme yapacağız![]()
k.g kanka 2 gün süren var aceleci davranma derslerinden daha önemli bu yarışma hakkaniyetli oy kullanAtçam kanka ya. Okulu bitiriyom sonunda firüs sağolsun. 3 dersim kaldı sadece. Ona çalışıyorum. Bıraktığım zaman ilk iş ona bakçam
Olm ders çalıştığım yok ki. Kopya grupları olmasa nereye bitiyo zaten daha. 7.-8. Yıla yolu vardı. Vicdanımı rahatlatmak için hızlıca ders videolarını izliyorum öyle. Daha hiç derse bile girmedim 1 yıldırk.g kanka 2 gün süren var aceleci davranma derslerinden daha önemli bu yarışma hakkaniyetli oy kullan
Olm ders çalıştığım yok ki. Kopya grupları olmasa nereye bitiyo zaten daha. 7.-8. Yıla yolu vardı. Vicdanımı rahatlatmak için hızlıca ders videolarını izliyorum öyle. Daha hiç derse bile girmedim 1 yıldır
Atarım bu gece