- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Hangi yarışmada sistem çöktü alındım vallaBu yarışmalarda da sistem bi kez çökmesin yahu Windows 5.1 mi kullanıyorsunuz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi yarışmada sistem çöktü alındım vallaBu yarışmalarda da sistem bi kez çökmesin yahu Windows 5.1 mi kullanıyorsunuz![]()
Hankisini sayayımHangi yarışmada sistem çöktü alındım valla
Valla merak ettim sayar mısın lütfen, benden yana bi hata oldu mu acaba?Hankisini sayayım![]()
Maça kadar yollayacağım kanka
Olmuştu son düzenlediğinde listeler kayboldu sonra tekrar dedin 1 günümüzü yedinValla merak ettim sayar mısın lütfen, benden yana bi hata oldu mu acaba?
Beceriksiz herif seniValla merak ettim sayar mısın lütfen, benden yana bi hata oldu mu acaba?
Mactan sonra ok?
Oyalama milleti musapMactan sonra ok?
olabilir ama hızlı sonuç açıklansın diye yangın yaparsınız olmayabilir de D:Asist listesi puanlar gönderildikten sonra yayınlanır mı![]()
Avatarina tukureyim ula.olabilir ama hızlı sonuç açıklansın diye yangın yaparsınız olmayabilir de D:
bal dök yalaAvatarina tukureyim ula.
Yarın açıklanmayacak mıolabilir ama hızlı sonuç açıklansın diye yangın yaparsınız olmayabilir de D:
yahu fahrettin koca bile aşıda şaşırıyor ben tarihte şaşırsam ne olacak cuma kesin açıklanır üstad öyle bilelimYarın açıklanmayacak mı![]()
Cuma aciklanacakta niye acele ettiriyon biraderyahu fahrettin koca bile aşıda şaşırıyor ben tarihte şaşırsam ne olacak cuma kesin açıklanır üstad öyle bilelim
millet 2 gün senin şifreni hatırlamanı bekledi gol olmayan video atmış bir de bana kızıyorCuma aciklanacakta niye acele ettiriyon birader
Haklisinmillet 2 gün senin şifreni hatırlamanı bekledi gol olmayan video atmış bir de bana kızıyor