GSC 1. Geleneksel AssistVision Yarışması | Playlist İlk Sayfada

-Yarışmamız Eurovision formatına benzer olarak yürütülecektir. (Puanlama 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olacaktır.)

-İlk defa yarışma düzenlediğim ve asist bulma konusunda zorluk yaşanabileceği için konsept sınırı olmayacaktır.

-Yarışmaya katılım üst limiti 20 kişidir. Katılımlar 25 Nisan 16.00'a kadar sürecektir.

-Asist videosu yollama süresi 27 Nisan 20.00'a kadar sürecektir.

-Yarışmaya katılıp puanlarını veya ilgili asist videosunu zamanında göndermeyenler yarışmadan men edilecektir.

-Aynı futbolcuya ait farklı asistler kabul edilecektir. Ancak aynı asisti yollayan üyeler arasında öncelik ilk videoyu yollayanda olacaktır.

-Benle beraber 3 jüri olacaktır jüri oyları x2 olacaktır. Asist sahiplerini jüriler sizlerle beraber öğrenecektir.

-Yarışmayı kazanan yarışmacı sonraki yarışmada jüri olacaktır.

*Guti'nin Benzama'ya yaptığı topuk asisti ve Hagi'nin orta sahadan Hasan Şaş'ın başına indirdiği asist yasaklıdır
Daha once bi asist yarismasi duzrenlenmisti. Ona katilan videolar yasak degil mi?

yarışmalar bölümünde o yarışmayı bulamadım, üstte belirtilen 2 asist hariç yasak asist yok

neden ismi goalvision abi 19 sayfa taradım bulamadım ben de :D

Öncelikle yarışmaya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 20 yarışmacı üst limitimiz doldu. 2 güne kadar videoları özelden yollarsanız çarşamba gibi sonuçları açıklayabilirim. Tekrardan herkese başarılar.

@Mehmet Mehmetoglu
@Hayri Cund
@Berke Karabacak
@Samet Nalbant
@Murat Ünsal
@Onur Bayraktar
@Murat Durmaz
@Barış Savaş
@Onur Kosar
@Furkan Korkmaz
@Cihan Ağzıkara
@Oktay Sönmezoğlu