Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.013
- 2.639
- 1.413
Gönderdim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 olduk sabah görenler olursa 24 e kadar çıkarız gibiYaz kardesim yerin varsa
Daha once bi asist yarismasi duzrenlenmisti. Ona katilan videolar yasak degil mi?-Yarışmamız Eurovision formatına benzer olarak yürütülecektir. (Puanlama 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olacaktır.)
-İlk defa yarışma düzenlediğim ve asist bulma konusunda zorluk yaşanabileceği için konsept sınırı olmayacaktır.
-Yarışmaya katılım üst limiti 20 kişidir. Katılımlar 25 Nisan 16.00'a kadar sürecektir.
-Asist videosu yollama süresi 27 Nisan 20.00'a kadar sürecektir.
-Yarışmaya katılıp puanlarını veya ilgili asist videosunu zamanında göndermeyenler yarışmadan men edilecektir.
-Aynı futbolcuya ait farklı asistler kabul edilecektir. Ancak aynı asisti yollayan üyeler arasında öncelik ilk videoyu yollayanda olacaktır.
-Benle beraber 3 jüri olacaktır jüri oyları x2 olacaktır. Asist sahiplerini jüriler sizlerle beraber öğrenecektir.
-Yarışmayı kazanan yarışmacı sonraki yarışmada jüri olacaktır.
*Guti'nin Benzama'ya yaptığı topuk asisti ve Hagi'nin orta sahadan Hasan Şaş'ın başına indirdiği asist yasaklıdır
yarışmalar bölümünde o yarışmayı bulamadım, üstte belirtilen 2 asist hariç yasak asist yokDaha once bi asist yarismasi duzrenlenmisti. Ona katilan videolar yasak degil mi?
yarışmalar bölümünde o yarışmayı bulamadım, üstte belirtilen 2 asist hariç yasak asist yok
neden ismi goalvision abi 19 sayfa taradım bulamadım ben deYükleniyor…
www.gscimbom.com
İlk yarışmanın ismi o diye değiştirmemiştik.neden ismi goalvision abi 19 sayfa taradım bulamadım ben de![]()
Özelden paslasana broVideo gönderilmiş ve yarışma kazanılmıştır
evetasist mi yollayacağız
Bugünkü Harun'un asistini koyabilirsin benim için@Hayri Cund
@Arif Doğan Karakaya
@Göktuğ Demirbağ
@Berke Karabacak
@Furkan Korkmaz
rtaşlar sizin asisstler kaldı yollayın da playlistimizi yapalım
berke bey asistini atarsa playlist bu gece hazırHala bitmedimi bu yarışma
şampiyonluğum gecikince hararetleniyorum