Gsc 1. Kısa Film Yarışması... Şampiyon Kemal Nennioğlu!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden dolayı bekliyorsunuz. 2 ye kadar gelmezse kendim film ekleyip yayınlayacağım.

Ulan alpay girmiş mi diye göz attim. Harbi sektirmemiş herif. Uçagin düşecegini bilse yine girer yarişmaya. Öbür taraftan puanlari atar.

Puanlama için de yarın saat 22 yeter herhalde diye düşünüyorum. Hesaplamak çok zor olmayacak 22 30 da da açıklarız. Ama yetişmez derseniz öbür gün açıklarız.

Ben forumun şekli değişmeden önce de yarışma düzenlemiştim o zaman sınırsız değiştirebilmiştim ilk mesajı. Yeni bir olay herhalde bu.
İstediğin zaman mesajını editleyebiliyor olman lazım aslında :) Yetki dediğin şey başkalarının mesajlarını editleyebilmek veya konu kilitleyip açabilmek gibi şeylerdir. Bunu ben de anlayamadım.

Bu da liste efenim:
The most beatiful thing

Identity

The Black Hole | Future Shorts

Bu Kısa Film Hayatınızı Değiştirebilir...

İnside - İçeride

Island

ILHA das FLORES

EL EMPLEO / THE EMPLOYMENT

My Shoes

Paperman

Denge

2+2=5

Filmlerden yarısından çoğunu biliyorsam daha iyi olması gerekiyordu listenin diyebilirim. :D

İstediğin zaman mesajını editleyebiliyor olman lazım aslında :) Yetki dediğin şey başkalarının mesajlarını editleyebilmek veya konu kilitleyip açabilmek gibi şeylerdir. Bunu ben de anlayamadım.

Uğur editledikten sonra ben mesaja müdahale edemedim. Aslında mantıklı da geldi mesela moderatör tarafından uygun görülmeyen mesaj edtlenince kişinin tekrar aynı mesajı yazmasını engellemek için yapılmış herhalde.

Uğur editledikten sonra ben mesaja müdahale edemedim. Aslında mantıklı da geldi mesela moderatör tarafından uygun görülmeyen mesaj edtlenince kişinin tekrar aynı mesajı yazmasını engellemek için yapılmış herhalde.
İşte bunu aşmanın en kestirme yolu yarışmalar forumu için sana moderatör yetkisi verilmesidir :D Zalım admir halleder bu mevzuyu yarın sıkıntı yok :D

Kendim de oylamaya katılacağım için puanlama gönderen arkadaşlara şimdilik dönüş yapamayacağımı arz etmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt