- 22 Aralık 2014
- 3.999
- 260
- 543
Arkadaşlar elimde olmayan sebeplerden dolayı bekliyorsunuz. 2 ye kadar gelmezse kendim film ekleyip yayınlayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdır1. geleneksel gsc kısa film yarışması.
- YouTub
işte playlist. Yine bir hayırsever bir yetkili ilk mesaja taşır ve başlığı değiştirirse sevinirim.
Edit Emre deliveli yerine de benim adım yazılabilir mi?![]()
Puanlama için de yarın saat 22 yeter herhalde diye düşünüyorum. Hesaplamak çok zor olmayacak 22 30 da da açıklarız. Ama yetişmez derseniz öbür gün açıklarız.
yarın şl maçları var 21:45'te 23:30'da açıklasak olmaz mı
Tamamdır![]()
İstediğin zaman mesajını editleyebiliyor olman lazım aslındaBen forumun şekli değişmeden önce de yarışma düzenlemiştim o zaman sınırsız değiştirebilmiştim ilk mesajı. Yeni bir olay herhalde bu.
İstediğin zaman mesajını editleyebiliyor olman lazım aslındaYetki dediğin şey başkalarının mesajlarını editleyebilmek veya konu kilitleyip açabilmek gibi şeylerdir. Bunu ben de anlayamadım.
Filmlerden yarısından çoğunu biliyorsam daha iyi olması gerekiyordu listenin diyebilirim.![]()
İşte bunu aşmanın en kestirme yolu yarışmalar forumu için sana moderatör yetkisi verilmesidirUğur editledikten sonra ben mesaja müdahale edemedim. Aslında mantıklı da geldi mesela moderatör tarafından uygun görülmeyen mesaj edtlenince kişinin tekrar aynı mesajı yazmasını engellemek için yapılmış herhalde.
Puanlama en son saat kaça kadar başkan?İlk elin günahı olmaz derler ..
İşte bunu aşmanın en kestirme yolu yarışmalar forumu için sana moderatör yetkisi verilmesidirZalım admir halleder bu mevzuyu yarın sıkıntı yok
![]()
Puanlama en son saat kaça kadar başkan?
Döndü diye biliyorum ama hayırlısıMadrid'de Boga üstünden geçmediyse halleder![]()