- 13 Şubat 2009
- 26.835
- 24.091
- 3.048
Eee şey.. kem.. küm..
Puan vermesem de aramızın iyi her daim iyi olmasını arzu ederim dostum
Beni üzmezsin diye düşünüyorum aksi taktirde bazı önlemler almam gerekebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee şey.. kem.. küm..
Puan vermesem de aramızın iyi her daim iyi olmasını arzu ederim dostum
rengo sen napıyorsun bu yarışmadaReus'a puan vermediniz di mi siz eurovision'da görürsünüzz![]()
Dayı eurovision tarihlerine adminlerimiz karar veriyor talepler oraya lütfenrengo sen napıyorsun bu yarışmada
erovizyon yapalım
ismi lazım olmayan 1 adminle sıkıntılarımız varDayı eurovision tarihlerine adminlerimiz karar veriyor talepler oraya lütfen![]()
Nasıl sıkıntı adminim haklıdır baştan söyliyimismi lazım olmayan 1 adminle sıkıntılarımız var
Arif ben seni akıllı biri sanıyordum fakat bayağı hayal kırıklığına uğrattın beni.
Şöyle bir-iki sayfa geriye git bakalım ne göreceksin?
@Uğur BulutNasıl sıkıntı adminim haklıdır baştan söyliyim
Bu turnuvayı bundan sonra sen organize et renktasNasıl sıkıntı adminim haklıdır baştan söyliyim
bana kaç pts verdin
Puanlama yapmaysn yok, asist ayrımını yapmamış olanlar var.@Keramettin TANRIVERDİ juri oylamasini yapmamis olanlari etkiliyor. Yarismanin kredibilitesi kalmamistir. Feshedin.
Bu yarışmayı zaten işin ehli organize ediyor abi, bazı sorumsuzluklar ve sorunlar yaşandığı için süreç uzuyorBu turnuvayı bundan sonra sen organize et renktas
İşin ehli yapmalı bu işleri
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gormedigim bir seyden dolayi yaptigim yorumdan dolayi mi bunu soyluyorsun? Yani cok seyimde degil ne dusundugun. Bana gore sen de kendini zeki zanneden birisin. Cakallik yapacagina adam gibi cevap verseydin ben de senin hakkinda iyi seyler dusunurdum.
Görmediğin bir açıklama yüzünden benim söylediğim laftan gocundun. Makul bir insani bir davranış.
Ancak anlamadan, bilgin olmadan kocaman bir önyargıyla yarışmayı feshettirecek kadar bana karşı suçlayıcı olabildin. Makul olmayan bir davranış.
Dedigim gibi bilmedigimi gorup sarkastik bir cevap vermek yerine "evet, biliyorum. Admin listeyi az once yayinladi deseydin" adamlik etmis olurdun. Sen kurnazligi ve alayciligi tercih ettin.
Ben noter değilim Arif
biraktin mi noterligi