GSC 3. Geleneksel GoalVision Yarışması | 29 Nisan 20:30'da Sonuçlar Açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arif ben seni akıllı biri sanıyordum fakat bayağı hayal kırıklığına uğrattın beni.

Şöyle bir-iki sayfa geriye git bakalım ne göreceksin?

Gormedigim bir seyden dolayi yaptigim yorumdan dolayi mi bunu soyluyorsun? Yani cok seyimde degil ne dusundugun. Bana gore sen de kendini zeki zanneden birisin. Cakallik yapacagina adam gibi cevap verseydin ben de senin hakkinda iyi seyler dusunurdum.

Gormedigim bir seyden dolayi yaptigim yorumdan dolayi mi bunu soyluyorsun? Yani cok seyimde degil ne dusundugun. Bana gore sen de kendini zeki zanneden birisin. Cakallik yapacagina adam gibi cevap verseydin ben de senin hakkinda iyi seyler dusunurdum.

Görmediğin bir açıklama yüzünden benim söylediğim laftan gocundun. Makul bir insani bir davranış.
Ancak anlamadan, bilgin olmadan kocaman bir önyargıyla yarışmayı feshettirecek kadar bana karşı suçlayıcı olabildin. Makul olmayan bir davranış.

Görmediğin bir açıklama yüzünden benim söylediğim laftan gocundun. Makul bir insani bir davranış.
Ancak anlamadan, bilgin olmadan kocaman bir önyargıyla yarışmayı feshettirecek kadar bana karşı suçlayıcı olabildin. Makul olmayan bir davranış.

Dedigim gibi bilmedigimi gorup sarkastik bir cevap vermek yerine "evet, biliyorum. Admin listeyi az once yayinladi deseydin" adamlik etmis olurdun. Sen kurnazligi ve alayciligi tercih ettin.

4. yarışmaya katılıp orayıda kurutmak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt