Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.578
- 12.128
- 2.573
listeyi güncellenelim ,takılıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Redondo - 2000 (Raul, Real Madrid - Manu)
2. Dennis Bergkamp - (Ljunberg, Arsenal - Juventus)
3. Kaka - (Crespo, Milan - Liverpool)
4. Alex - (Appiah, Fenerbahçe - PSV)
5. Juan Mata - (Smalling, Manu - Wolfsburg)
alex hariç diğerleri youtubeda ilk sırada çıkan videodan
hayır haksızlık edeceğimYalnız çok da haksızlık etmeyelim. 90ların sonunda, 2000lerin başında yaşı 8-9dan büyük olan birisinin(o dönem çocukluğuna veya gençliğine denk gelen birisi) Redondo’nun asistini hatırlamama ihtimali yok mesela benim dün gibi aklımda. Adamın bunu yollaması için arama yapmasına gerek yok.
oyle gozukmektenet sekilde research yapilarak konuya duhul edilmis asistler gibi durmakta
şimdiden bazı asistler gomulmüs gözukuyor yarısmanın ıptali söz konusu olabilir mipuanlama aşamasında müdahale edecek hamlelerden kaçınalım
devamı halinde shut kartını devreye sokmamız gerekecek
bu tarz yorumlarımızı oylama sonrasına sarkıtalım
hayırşimdiden bazı asistler gomulmüs gözukuyor yarısmanın ıptali söz konusu olabilir mi
@Rıfkı Karakülah duymasınAlamancılar youtubedan "die besten vorlagen in der champions league" diye aratıp paylaşmış gibi gözüküyor
Rezillik ya, aratıp ilk çıkan videodan seçip seçip yollamışlar. İnsan canlı izleyip hatrında kalan bir asisti yollar.net sekilde research yapilarak konuya duhul edilmis asistler gibi durmakta
Admirim 1 sonraki goalvision da benim konsept onerimi dikkate almani arzularim.Video uzunsa
![]()
YouTube Dönüştürücü
YouTube videolarını; MP3, AAC, WMA, M4A, OGG, MP4, 3GP, AVI, MPG, WMV ve FLV formatlarına dönüştürebilirsiniz.www.clipconverter.cc
Şunu kullanıp 2 dk kesip upload edebilirsiniz tekrar, o işi bana bırakmayın her an sövebilirim.
İlk mesajda güncel liste var aynı asisti atmaktan kaçınalım.
konsept p ilen atılan goller olacaksa meloynan katılmak isteyeceğimi şimdiden belirtmek isterimAdmirim 1 sonraki goalvision da benim konsept onerimi dikkate almani arzularim.
Ezeli rakibimiz fenerden yedigimiz gollerden 1 yarisma yapalim demistim cvbi sg oldu.konsept p ilen atılan goller olacaksa meloynan katılmak isteyeceğimi şimdiden belirtmek isterim