- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Yunus Can eurovision'a da alınmayacak di mi admirimYunus Can manyağı hala golünü yollamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus Can eurovision'a da alınmayacak di mi admirimYunus Can manyağı hala golünü yollamadı.
Pc başına geçeyim onunla özel olarak ilgilenicem.Yunus Can eurovision'a da alınmayacak di mi admirim
İlk başta klasik Bergkampın asistini attı.Bu nasıl bir adam arkadaş ya 30 yıllık ömrünün 15 yılını burada geçirdi hala uyum sağlayamadı adam ya
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi dedin editledim, sen de editler misin?
Hagi ile katılanlar puan almayacaktırİlk başta klasik Bergkampın asistini attı.
Sonrasında Kupa Galipleri kupasından Hagi asisti attı.
Sonrasında sövdüm, sesi çıkmıyor.
Yarışmaya Yunus yerine Emrah alındı. 00:00'da playlist hazır olacak.
Proteinvision yarismasi organize etsene kaslarimizi yaristiralimOlm YouTube da asist linki bulamadım
Puan vereceklere tavsiyelerini merak etmekteyizOyumu sabah kullanacağım.
Çeşitli yollardan baskı yapanlara da demokratik hakkımı vicdanımı dinleyerek kullanacağımı belirtmek isterim.
Geçen sanattan anlamayan insanlar yüzünden Eurovision'da 15.olsam da bu yarışmada mutlaka ilk 2de olurum
İlk 2'ye girmeniz imkansız Rıfkı hocamOyumu sabah kullanacağım.
Çeşitli yollardan baskı yapanlara da demokratik hakkımı vicdanımı dinleyerek kullanacağımı belirtmek isterim.
Geçen sanattan anlamayan insanlar yüzünden Eurovision'da 15.olsam da bu yarışmada mutlaka ilk 2de olurum
Olm YouTube da asist linki bulamadım