GSC 4. Geleneksel GoalVision Yarışması | Konsept: 1992 Sonrası CL Golleri | Puanlama Sona Ermiştir. Gol Listesi İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1992'den sonraki Şampiyonlar Ligi grup aşaması ve sonrasındaki turlarda atılan en güzel gol için düzenlediğimiz yarışmanın Playlist'i hazır.

Enteresan bir playlist oldu. Yaklaşık 30 yıllık CL golleri içinde Messi'ye yer vermedi GSC Ailesi :D

GSC 4.GoalVision

Playlist ilk mesaja da eklenecektir. Puanlama süresi ise yarın akşam 00.00'a kadardır.

1992'den sonraki Şampiyonlar Ligi grup aşaması ve sonrasındaki turlarda atılan en güzel gol için düzenlediğimiz yarışmanın Playlist'i hazır.

Enteresan bir playlist oldu. Yaklaşık 30 yıllık CL golleri içinde Messi'ye yer vermedi GSC Ailesi :D

GSC 4.GoalVision

Playlist ilk mesaja da eklenecektir. Puanlama süresi ise yarın akşam 00.00'a kadardır.
Kim takar Yalova kaymakamını

GSC 4.GoalVision

Hahaha ben Messi den en az 2 gol gelir diye Messi golü yollamamistim. Tüh ya.

puanımızı yolladık liste guzel begendım bazı goller aynı gibi ama olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt