Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
ceza almalı hep aynısını yapıyorSemih Aslan göndermedi sadece, o da diskalifiye oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza almalı hep aynısını yapıyorSemih Aslan göndermedi sadece, o da diskalifiye oldu
ben bu ıslerde bıraz sakatım amırım gecen sabrinin asistini gonderdım sımdı asist arayalım desek yarısma uzarLan katılsana sen işte hazır burdayken.
BACANAĞIMIZIN GOLLERİYLE KATILIYORUZBu yarışmaya kendi gollerimizlemi katılıyoruz yoksa gerçek gollerlemi
Şl golü yav işin daha kolayben bu ıslerde bıraz sakatım amırım gecen sabrinin asistini gonderdım sımdı asist arayalım desek yarısma uzar
yolladımŞl golü yav işin daha kolay
Kim takar Yalova kaymakamını1992'den sonraki Şampiyonlar Ligi grup aşaması ve sonrasındaki turlarda atılan en güzel gol için düzenlediğimiz yarışmanın Playlist'i hazır.
Enteresan bir playlist oldu. Yaklaşık 30 yıllık CL golleri içinde Messi'ye yer vermedi GSC Ailesi
GSC 4.GoalVision
Playlist ilk mesaja da eklenecektir. Puanlama süresi ise yarın akşam 00.00'a kadardır.
Abi kusura bakma valla bitti, playlist'i yayınlamamış olsam 25. olarak alabilirdim seniBitti mi @Cihan Ağzıkara yollama? Hiç hesapta olmayan işlerm çıktı daha yeni oturdum valla unutmuşum tamamen
@Serkan G. Veren katılsana ulan.
Tamamdır napalım kaçırdık kusura bakmayın beklettim o kadarAbi kusura bakma valla bitti, playlist'i yayınlamamış olsam 25. olarak alabilirdim seni
1992'den sonraki Şampiyonlar Ligi grup aşaması ve sonrasındaki turlarda atılan en güzel gol için düzenlediğimiz yarışmanın Playlist'i hazır.
Enteresan bir playlist oldu. Yaklaşık 30 yıllık CL golleri içinde Messi'ye yer vermedi GSC Ailesi
GSC 4.GoalVision
Playlist ilk mesaja da eklenecektir. Puanlama süresi ise yarın akşam 00.00'a kadardır.
Galiba herkes senin gibi düşündü abiHahaha ben Messi den en az 2 gol gelir diye Messi golü yollamamistim. Tüh ya.