GSC 4. Geleneksel GoalVision Yarışması | Konsept: 1992 Sonrası CL Golleri | Puanlama Sona Ermiştir. Gol Listesi İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vur tekmeyi gitsin

Böyle is mi olur. Alti üstü göndereckleri bi gol. Sanki bana atomu parcalayacak. 20 küsür kisi 3 kisinin bilmem neresinin keyfini mi bekleyecek?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kime tekme vuruyorsun Mahir

Benim mekanim umraniye beklerim vur bakalim tekmeyi

Süreyi 24 saat olarak belirttiğimiz için yanlış olur abi

Süreyi 24 saat belirtmeniz zaten yanlis... bu tarz yarismalar dinamik olmali... uzadikca cilki cikar, hatta bi kac saat icinde bitirilmeli... 24 saat icinde bu yarismadan 2 tane yapilir... siz sirf 10 saniyelik gol videosu icin millete 24 saat süre veriyonuz...

Süreyi 24 saat belirtmeniz zaten yanlis... bu tarz yarismalar dinamik olmali... uzadikca cilki cikar, hatta bi kac saat icinde bitirilmeli... 24 saat icinde bu yarismadan 2 tane yapilir... siz sirf 10 saniyelik gol videosu icin millete 24 saat süre veriyonuz...

Adminlerimiz böyle uygun gördü abi. Müsait olan olmayan, forumda olan olmayan var

Üstat yurtdışından giren var belki vardiyalı çalışan var onu da geçtim Ramazandayız ve 24 kişi var. Bu yüzden verilen süre ideal aksi durumda çok kişi sıkıntı yaşardı.

Saat 22.00'ı geçti golünü göndermeyen tek isim @Semih Aslan ne yazık ki diskalifiye edildi. Katılmak isteyen ve golü hazır olan biri varsa hemen yollasın, yoksa playlist'i hazırlicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt