GSC 4. Geleneksel GoalVision Yarışması | Konsept: 1992 Sonrası CL Golleri | Puanlama Sona Ermiştir. Gol Listesi İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 gol geldi; 17 gol onaylandı, 1 golün değiştirilmesini bekliyorum. Henüz göndermeyenler, süreniz var ama elinizi çabuk tutun güzel goller kapılıyor

ilk üçe giremezsem bu benim değil forumun ayıbı olur o kadar net söylüyorum.

Forumun dinamiklerine göre gönderdim golumü, ilk 3 garanti diye düşünüyorum herkes gibi :D

Songül Karlı birinci olur.. En beğendiğim golü seçen olmuş, hasetimden dolayı o kişiye puan veremeyeceğim üzgünüm :asd:

Sinirlenmeyeyim sakin kalayım diyorum neticede burada eğlencesine yarışmalar düzenliyoruz. Sizi zorlamaması için de seçenekleri alabildiğine geniş tutarak sadece 6 golü yasaklıyoruz (ki bana kalsa liste çok daha uzun olurdu). Bütün bunlara rağmen 6 yasaklı golün 2 tanesi bir şekilde gönderiliyor. Konsepti açıkladığımız mesajlar okunmayacaksa yarışmayı düzenlemenin ne anlamı var ki?
Sadece bu yarışmaya özel olarak da söylemiyorum neredeyse her konseptte bir şekilde bu deneniyor. Nedenini gerçekten anlamıyorum

Sinirlenmeyeyim sakin kalayım diyorum neticede burada eğlencesine yarışmalar düzenliyoruz. Sizi zorlamaması için de seçenekleri alabildiğine geniş tutarak sadece 6 golü yasaklıyoruz (ki bana kalsa liste çok daha uzun olurdu). Bütün bunlara rağmen 6 yasaklı golün 2 tanesi bir şekilde gönderiliyor. Konsepti açıkladığımız mesajlar okunmayacaksa yarışmayı düzenlemenin ne anlamı var ki?
Sadece bu yarışmaya özel olarak da söylemiyorum neredeyse her konseptte bir şekilde bu deneniyor. Nedenini gerçekten anlamıyorum
banla adminim gönderenleri

Golüme puan vermeyen herkesi simdiden esefle kiniyorum.

Gonderdik,hem ozelden hem burdan firca yemisiz

Mod dedigin 7/24 gorev yapacak kardesim

Birde bu yarismalarda bir acayiplik oluyor ,artizlik de diz boyu milletin golunun mesajinin dakikasini da yazin ,sonra sen 25. gonderensin diye tatava yapamayalim

JJ | MP

Gonderdik,hem ozelden hem burdan firca yemisiz

Mod dedigin 7/24 gorev yapacak kardesim

Birde bu yarismalarda bir acayiplik oluyor ,artizlik de diz boyu milletin golunun mesajinin dakikasini da yazin ,sonra sen 25. gonderensin diye tatava yapamayalim

JJ | MP

Tatava yapmayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt