- 20 Eylül 2009
- 17.813
- 16.032
- 2.613
Cenk'in golünü GSC diye yollamamıştım
Güzel goldü..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formatı öğrenmiş oldum birdahaki sefere artık
Eurovision’da her şarkıcı bir şarkısıyla yer alıyordu yarışmada. Burada neden her futbolcu bir golle yer almadı?
Senden bir Messi golü bekliyordum. Boatengi dans ettirdiği ve Alissona yağladığı gollerin olmamasına da şaşırdım gerçi.benim golum güzel,degerlendirilmez kesin de ,yine de güzel.
Messi, Henry, Bergkamp, Ronaldinho yok resmen admirimDaha iyi ve orijinal goller vardı açıkçası, liste biraz yavan duruyor.
ben 3 4 gol arasında kaldım gelmemesine şaşırdım doğrusuSenden bir Messi golü bekliyordum. Boatengi dans ettirdiği ve Alissona yağladığı gollerin olmamasına da şaşırdım gerçi.
yasaklılarda ilk sırada messiyi görünce kesin boateng golüdür diye devamını okumamıştım :dSenden bir Messi golü bekliyordum. Boatengi dans ettirdiği ve Alissona yağladığı gollerin olmamasına da şaşırdım gerçi.
Senden bir Messi golü bekliyordum. Boatengi dans ettirdiği ve Alissona yağladığı gollerin olmamasına da şaşırdım gerçi.
anlaştığımız gibiSaul Nugiez - Bayern Münih
Messi - Boateng'i yere yatırdığı gol
Juninho Bayern Münih'e attığı frikik
Henry Sparta Prag golleri olur diye düşünmüştüm.
anlaştığımız gibi![]()