GSC 4. Geleneksel GoalVision Yarışması | Konsept: 1992 Sonrası CL Golleri | Puanlama Sona Ermiştir. Gol Listesi İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk'in golünü GSC diye yollamamıştım :asd: Güzel goldü..

Konsepti Galatasarayımızın şampiyonlar liginde attığı goller olarak revize etsek çok farketmeyecektir muhtemelen.

Eurovision’da her şarkıcı bir şarkısıyla yer alıyordu yarışmada. Burada neden her futbolcu bir golle yer almadı?

Eurovision’da her şarkıcı bir şarkısıyla yer alıyordu yarışmada. Burada neden her futbolcu bir golle yer almadı?

Eurovision'da o kural sonradan koyuldu, çok fazla yasaklı şarkı olunca aynı şarkıcının 5-6 şarkısıyla falan katıldıkları yarışmalar oluyordu, 2 kere üst üste Lana Del Rey kazanmıştı mesela yani iş şarkıdan ziyade şarkıcıya dönmüştü.

Şu an geniş bir konsept var, öyle bir kısıta gerek yok.

Puanlarımızı yolladık , hayırlı uğurlu olsun. Galatasaray ağırlıklı bir liste olmuş , daha ziyade bilmediğim hatırlamadığım golleri görmek isterdim.

Puanlar gönderildi..

Liste hayal kırıklığı yarattı açıkçası.

benim golum güzel,degerlendirilmez kesin de ,yine de güzel.

Senden bir Messi golü bekliyordum. Boatengi dans ettirdiği ve Alissona yağladığı gollerin olmamasına da şaşırdım gerçi.
ben 3 4 gol arasında kaldım gelmemesine şaşırdım doğrusu ;D hatta geçen messi başlığında paylaşmıştım o golü
bir gol hazırlamıştım elimde patladı uefa kupasıymış gol

Saul Nugiez - Bayern Münih
Messi - Boateng'i yere yatırdığı gol
Juninho Bayern Münih'e attığı frikik
Henry Sparta Prag golleri olur diye düşünmüştüm.

Robben-Fiorentina'yı koyacaktık doğru düzgün videosu yok youtubeda. Yazık oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt