GSC 4. Geleneksel GoalVision Yarışması | Konsept: 1992 Sonrası CL Golleri | Puanlama Sona Ermiştir. Gol Listesi İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu listede ust siralarda yer almam imkansiz essienle katilacaktim ne guzel iste ya

Listedeki gollerin hepsini daha öncesinde seçim aşamasında elemiştim. Cenk golünü gsc faktöründen eledim. Göndermek istediğim golü göndermişler, son dakika değiştirmek zorunda kaldım. Daha güzel goller vardı tabi, düzgün videosu olmayan özetlerde ya da tüm gollerin derlendiği videolarda vardı goller. Tek videosunu bulmakta zorlandım.

2 dkda gol bulduk o yüzden,ilk 10 a razıyız

Listedeki gollerin hepsini daha öncesinde seçim aşamasında elemiştim. Cenk golünü gsc faktöründen eledim. Göndermek istediğim golü göndermişler, son dakika değiştirmek zorunda kaldım. Daha güzel goller vardı tabi, düzgün videosu olmayan özetlerde ya da tüm gollerin derlendiği videolarda vardı goller. Tek videosunu bulmakta zorlandım.
Cihana atsaydın kesmekte yardımcı olurdu.

Geçen yarışmada 6-7 golü ben kesip yükledim tekrar, o şekilde katıldılar.

Cihana atsaydın kesmekte yardımcı olurdu.

Geçen yarışmada 6-7 golü ben kesip yükledim tekrar, o şekilde katıldılar.

2-3 ay bi modluk yaptığım dönem oldu. O dönem yarışma düzenlemenin ne kadar sıkıntılı olduğunu hatırlıyorum. Video indir kes editle bende yapardım aslında ama üşengeçlik sanırım. O sırada vakitte yoktu. Kendimizin üşendiği şeylere admin ve modları niye sürükleyelim, o kadar yarışma düzenlerken birde.

2-3 ay bi modluk yaptığım dönem oldu. O dönem yarışma düzenlemenin ne kadar sıkıntılı olduğunu hatırlıyorum. Video indir kes editle bende yapardım aslında ama üşengeçlik sanırım. O sırada vakitte yoktu. Kendimizin üşendiği şeylere admin ve modları niye sürükleyelim, o kadar yarışma düzenlerken birde.
Hızlıca hallediliyor ya sorun etmezdi, düşünceliliğin için teşekkürler yine de.

Bu gece 00.00'a kadar süre. Yarın da puanları açıklayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt