Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.577
- 12.124
- 2.573
Henry olmamasi uzucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cihana atsaydın kesmekte yardımcı olurdu.Listedeki gollerin hepsini daha öncesinde seçim aşamasında elemiştim. Cenk golünü gsc faktöründen eledim. Göndermek istediğim golü göndermişler, son dakika değiştirmek zorunda kaldım. Daha güzel goller vardı tabi, düzgün videosu olmayan özetlerde ya da tüm gollerin derlendiği videolarda vardı goller. Tek videosunu bulmakta zorlandım.
bu gece 00.00 mı yarın gece 00.00 mı bitiş süresiCihana atsaydın kesmekte yardımcı olurdu.
Geçen yarışmada 6-7 golü ben kesip yükledim tekrar, o şekilde katıldılar.
Bu gece bitiyor puanlamalar.bu gece 00.00 mı yarın gece 00.00 mı bitiş süresi
Cihana atsaydın kesmekte yardımcı olurdu.
Geçen yarışmada 6-7 golü ben kesip yükledim tekrar, o şekilde katıldılar.
Hızlıca hallediliyor ya sorun etmezdi, düşünceliliğin için teşekkürler yine de.2-3 ay bi modluk yaptığım dönem oldu. O dönem yarışma düzenlemenin ne kadar sıkıntılı olduğunu hatırlıyorum. Video indir kes editle bende yapardım aslında ama üşengeçlik sanırım. O sırada vakitte yoktu. Kendimizin üşendiği şeylere admin ve modları niye sürükleyelim, o kadar yarışma düzenlerken birde.
Bu gece 00.00'a kadar süre. Yarın da puanları açıklayacağım
Abi puanları excele henüz geçiriyorum rahat rahat olsun diye yarın yapıcam.Kac kusi kaldi? Bugün aciklaxalim yahu... bu ne böyle uzuyor oh hooo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Agabey senin golün hangisiKac kusi kaldi? Bugün aciklaxalim yahu... bu ne böyle uzuyor oh hooo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yıkıldım an itibariyle isimleri öğrenince.