- 8 Temmuz 2015
- 36.406
- 72.099
- 3.783
Bir dahaki yarışma en iyi defansif müdahale yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim şampiyon oldu acaba@Onur Kosar ilk 10'a girebildi mi? @Oktay Sönmezoğlu çileden çıkacak mı? @Tahir Mahir Koç seçimiyle alkış mı toplayacak, tepki mi? GSC'nin Gs gollerine reaksiyonu nasıl oldu?
Hepsi ve daha fazlası bu akşam sizlerle![]()
en iyi kaleci kurtarışlarıBir dahaki yarışma en iyi defansif müdahale yapalım
Taffareli hemen yarış dışı bırakalım GSC direkt ona başvururen iyi kaleci kurtarışları
şark kurnazlığı yapanlara puanlamada gereken cevabı her daim veriyoruzTaffareli hemen yarış dışı bırakalım GSC direkt ona başvurur![]()
ewt GS gollerine puan mışark kurnazlığı yapanlara puanlamada gereken cevabı her daim veriyoruz
gerçi bu yarışmada verdim ama ona da vermesem ayıp olurdu çünkü harbiden çok güzel golewt GS gollerine puan mı![]()
FB gollerine puan vermek etik midir ?
Baktım o gole de o da iyiymiş..@Murat Durmaz niye bayerne attigi golle yarismaya katilmadin ki![]()
gerçi bu yarışmada verdim ama ona da vermesem ayıp olurdu çünkü harbiden çok güzel gol![]()
hangi goal seninsağol ellerine sağlık rdaşım
Bergkamp gibi kontrol edip C. Ronaldo gibi zımbalayan Burak Yılmaz benimkisihangi goal senin
Yetkili sözü dinlemiyon burnunun dikine gidiyon sonra vay ben niye küme düştümBergkamp gibi kontrol edip C. Ronaldo gibi zımbalayan Burak Yılmaz benimkisi
Yetkili sözü dinlemiyon burnunun dikine gidiyon sonra vay ben niye küme düştüm![]()