- 24 Mayıs 2009
- 18.537
- 19.972
- 2.273
Başına gelecekleri öğren diyeKardeşim niye spoiler veriyorsun![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başına gelecekleri öğren diyeKardeşim niye spoiler veriyorsun![]()
Başına gelecekleri öğren diye30 yıllık CL'de en güzel gol diye ofsayt burak'ı seçtin daha ne olsun
![]()
Keramettin adminle konuşcam küme düşme olsun buralar karışsınBergkamp yapınca üfff, Burak yapınca püfffcoğrafya kaderdir kraall
Keramettin adminle konuşcam küme düşme olsun buralar karışsın![]()
Hâlâ "şart kipi" kullanman beni memnun etti OnurBu golle küme düşersem Rıfkı gibi dellenirim![]()
Hâlâ "şart kipi" kullanman beni memnun etti Onur![]()
buraga 12 pts verdım sonra degıstım linc yemekten korktum!!!Burak'ın golü listedeki çoğu golden daha iyi.
buraga 12 pts verdım sonra degıstım linc yemekten korktum!!!
Puan veren ben değilim GSC'yi ikna etmen lazımdı
burda buragı hain ilan eden cakma gslıler dolu dostum o yüzden pts alamazsınHaydaaaaa
Ne zaman diskalifiye edilmişsinben tüm organizasyonlardan diskalifiye edilmişim bu yarışmayı etkileyecek mi puanlamada @Cihan Ağzıkara
emrah admin dehlemiş beni tüm yarışma ve oyunlardan bu akşam üstüNe zaman diskalifiye edilmişsin
Emrah adminin mesajı bana bildirim olarak gelmemiş, şimdi gördüm. İşler karışır bi Emrah admin ile görüşeyimemrah admin dehlemiş beni tüm yarışma ve oyunlardan bu akşam üstü![]()
bu yarısmada dursun sonrakı yarısmalar icindır oEmrah adminin mesajı bana bildirim olarak gelmemiş, şimdi gördüm. İşler karışır bi Emrah admin ile görüşeyim
burda buragı hain ilan eden cakma gslıler dolu dostum o yüzden pts alamazsın
burak yılmaz gercek bi gslidir
Puan veren ben değilim GSC'yi ikna etmen lazımdı![]()