GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Şimdi şu fotoları değerlendirmek istiyorum izninizle.

- Kızın psikopat bakışları nedir öyle. Afedersin eşofmanım bile bakmaz bu kıza.

- Bu kız Apachi'nin ön saflarında yer tutmaktadır. Eve gittiğinde İsmail YK, Tomakinler vs. dinlemektedir. Sümüğü aktığında koluna siler.

- Sanırım dişindede tel var. :(

- Bu fotoları niye koyarsın hiç anlamam o da ayrı bi mes'ele. Bize ne senin ayarladığın kör , topal kızlardan.

Aşk bu Otada konar Berkede konar :heart::2_thumbs_up_-_anima

Şimdi şu fotoları değerlendirmek istiyorum izninizle.

- Kızın psikopat bakışları nedir öyle. Afedersin eşofmanım bile bakmaz bu kıza.

- Bu kız Apachi'nin ön saflarında yer tutmaktadır. Eve gittiğinde İsmail YK, Tomakinler vs. dinlemektedir. Sümüğü aktığında koluna siler.

- Sanırım dişindede tel var. :(

- Bu fotoları niye koyarsın hiç anlamam o da ayrı bi mes'ele. Bize ne senin ayarladığın kör , topal kızlardan.

1. si kız pisikopat değil , yakından görsen fikrin değişir benden uzun boyu var 1,86

2.si Apachi'nin ön safhalarında olduğunu ispatlayabilirmisin ? ( İspatlayamıyorsan neden yazdın ? )

3.sü Tel mel yok.

4.sü Sanane ?

Kan çıkar bu tartışmanın sonunda :D

Meriç dediklerin kavgada söylenmez :)

Sen başlatıyorsun :confused: gidipte otada Berk e de dersen nasıl bi karşılık beklersinki , o lafın aslını sende biliyosun dimi Yunus ?

Neyse ya şakayada gelmiyoruz artık anlaşılan sen yapınca bişey demiyorum ben yapınca ünlem koyuluyo :S

Neysee..

Sen başlatıyorsun :confused: gidipte otada Berk e de dersen nasıl bi karşılık beklersinki , o lafın aslını sende biliyosun dimi Yunus ?

Neyse ya şakayada gelmiyoruz artık anlaşılan sen yapınca bişey demiyorum ben yapınca ünlem koyuluyo :S

Neysee..

:D

Ben gerçeğini biliyorum da bunda birşey yok sen resmen basıyon :D Ondan sildim mesajını.Yani o mesajın abest kaçtı burada istediğin yöne çekebilirsin benim mesajımı "otada konar,kubar'a da olabilir" birsürü söylüyebiliriz sende hemen kız gibi alınma olum :)

Yaşasın Elizabeth Berk ! Boşversen.

Meriç ayılar tatmin ediyodu dimi lan seni :D

Berk resime bakıyorum da sanki resim çektiriyon diye kıza uzaktan sarılıyon kızda sana yan yan bakıyor napıyor bu saf diye ?

Resime dikkatlice bakın ?

Bu arada hangisi kız resimdeki ? :D

Berk resime bakıyorum da sanki resim çektiriyon diye kıza uzaktan sarılıyon kızda sana yan yan bakıyor napıyor bu saf diye ?

Resime dikkatlice bakın ?

Bu arada hangisi kız resimdeki ? :D

Hayır kızın orda resim çekildiğimizden haberi bile yok gizli çekim onlar :D Ayrıca kızın bakışı bana değil yandakilere bakıyor ;)

Yunus bırak artık bu işleri sen daha güzelini koyda bende örnek alıyım ve ya ?

Niye Berk i kıskanıyorsunuz kız gayet normal.Hem yüzü tam karşıdan bile görünmüyo ayağa kalkarsa at gibi kız maşallah :p

Yalnız Berkin fotoda sağ arka fonda iki kişi napıo öle yoksa göz yanılgısımı :D

Osmanın yanındaki kız tatlıymış ama tipim değil(Yanlış anlama :D )

Geri
Üst Alt