GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Doktor o zaman sana bişey sorucam Benim sevdiğim kıza attığım bayram mesajları gitmedi.Şimdi ben acaba telefonu kullanılıyo mu diye telefonu çaldırayım mı çaldırmayayım mı diye düşünüyorum.Hadi bakalım nasıl ayıklayacağım ben bu pilincin taşını?

Doktor o zaman sana bişey sorucam Benim sevdiğim kıza attığım bayram mesajları gitmedi.Şimdi ben acaba telefonu kullanılıyo mu diye telefonu çaldırayım mı çaldırmayayım mı diye düşünüyorum.Hadi bakalım nasıl ayıklayacağım ben bu pilincin taşını?

Ara konuş; nasılsın ne yapıyorsun de. Sonra da mesaj attım iletilmeyince merak ettim acaba birşey mi oldu diye de;) Açıkca öğren hem onu düşündüğünü gösterirsin...

Ooo Hoşgeldin Pr.Doctor :D

Hoşbulduk:)

Onun yaşadığı şehire gidince 2 kere aradım cevap vermedi sonra geri de dönmedi.Diyelim çaldırdım telefon kullanılıyor,beni geri ararsa ben yusuf yusuf bu sefer.Ondan kafam karışık.

Merak ettim aradım dersin. Ararsa çekinme yani.

Empati kuruyorum o kız bana aşık ben bilmiyorum pozisyonuna sokuyorum işi tamam mı?Böyle bi durum olsa ben dur bi bakalım ne oluyor nereden çıktı bu kız falan derim yani.Onun için kafam çok karışık.

Bende sevdiğimden ayrıyım şimdi ama seviyorum kaç ay oldu görüşmüyoruz.

Arada yine eskisi gibi olmaya çalışıyoruz ama iyice batıyor :o

benimde kafam karışık aynen

Dün Arkadaşla cafede oturuyoruz çarprazımızdada kızlar var.Kızla öyle bi kesişiyozki nerdeyse 1 saat falan özellikle o beni kesiyor resmen gel yanımıza otur tanışalım diyor dedim arkadaşa kalk hadi gittim en sonunda tanıştım falan aldım telefon numarasını :D

Dün Arkadaşla cafede oturuyoruz çarprazımızdada kızlar var.Kızla öyle bi kesişiyozki nerdeyse 1 saat falan özellikle o beni kesiyor resmen gel yanımıza otur tanışalım diyor dedim arkadaşa kalk hadi gittim en sonunda tanıştım falan aldım telefon numarasını :D

Seni burada yazmanı yasaklıyorum:p:D Milletin moralini bozacaksın yahu:)

aylin.jpg

Buyurun :) :) :)

Herkes ayarladığı kızla bi fotosunu koysun :D

aylin1.jpg

Şimdi şu fotoları değerlendirmek istiyorum izninizle.

- Kızın psikopat bakışları nedir öyle. Afedersin eşofmanım bile bakmaz bu kıza.

- Bu kız Apachi'nin ön saflarında yer tutmaktadır. Eve gittiğinde İsmail YK, Tomakinler vs. dinlemektedir. Sümüğü aktığında koluna siler.

- Sanırım dişindede tel var. :(

- Bu fotoları niye koyarsın hiç anlamam o da ayrı bi mes'ele. Bize ne senin ayarladığın kör , topal kızlardan.

Geri
Üst Alt