Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Ooo Hoşgeldin Pr.Doctor
Ooo Hoşgeldin Pr.Doctor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor o zaman sana bişey sorucam Benim sevdiğim kıza attığım bayram mesajları gitmedi.Şimdi ben acaba telefonu kullanılıyo mu diye telefonu çaldırayım mı çaldırmayayım mı diye düşünüyorum.Hadi bakalım nasıl ayıklayacağım ben bu pilincin taşını?
Ooo Hoşgeldin Pr.Doctor![]()
Merak ettim aradım dersin. Ararsa çekinme yani.
Buraya kadar aynı fikirdeyim ama 3 senedir hiç arayıp sormadıktan sonra,bir anda merak ettim aradım demek te etik olmaz gibi geliyor.
Bu soruna bende çok kılıf aramıştım![]()
Empati kuruyorum o kız bana aşık ben bilmiyorum pozisyonuna sokuyorum işi tamam mı?Böyle bi durum olsa ben dur bi bakalım ne oluyor nereden çıktı bu kız falan derim yani.Onun için kafam çok karışık.
Dün Arkadaşla cafede oturuyoruz çarprazımızdada kızlar var.Kızla öyle bi kesişiyozki nerdeyse 1 saat falan özellikle o beni kesiyor resmen gel yanımıza otur tanışalım diyor dedim arkadaşa kalk hadi gittim en sonunda tanıştım falan aldım telefon numarasını![]()
Seni burada yazmanı yasaklıyorumMilletin moralini bozacaksın yahu
![]()
Yarın yine psikoloğa gideceğim ama hala Neşe'yi unutamadım.Ne çok sevmişim.![]()
Burak sen Hala hangi yüzle konuşabiliyorsun![]()