Berk Kavak
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 8.994
- 14
- 1.333
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Malesef evet
Forumun efsane konusu budur.
Malesef evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi avrupa ülkesinde abaza diye bir ülke varmışKomple oraya gidelim yav
![]()
Ülke içinde ülke.
Uğur kardeş sana elizabethle mutluluklar çok çocuk yap emi![]()
Malesef evet![]()
Teşekkürler iyi dileklerin içinİnsanları tanıdıkça Elizabeth i daha çok seviyorum
Evlenmeyide düşünmüyorum zaten
Niye maalesef diyosun?25-30 sene sonra bu forum yine sağlam olursa bakıp güleriz işte,fena mı?
Ben Elizabethi unuttum iyimi
![]()
25-30 yıl sonra karı dırdırından bu topice giremeyiz.![]()
25-30 yıl sonra karı dırdırından bu topice giremeyiz.![]()
yuhhhsen git kendini köprüden at be
unuttuğu şeye bak
mg:
Yeni bir aşk hayatına yelken açmak üzereyim.
Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı kız, bir kere görmüştüm ayak üstü 5 dakika.
Arkadaşımın sevgilisine söyledim; senin arkadaşından hoşlandım falan diye. Konuştu o da kız arkadaşıyla; kızda benden bekliyormuş böyle birşeyi(artık o 5 dakikada nasıl baktıysam kıza) Mesajlaşıyoruz falan..
Buranın bir ilçesinde okuyor 45 dakika buraya. Çarşamba günü yanına gideceğim ilk görüşmeye, daha doğrusu işi resmiyete dökmeye...![]()
Ben müthiş istikrarlı adamım.17 .5 senedir boşum.
Yaş kaç renktaş ? 18 deme bari.![]()
Osman'ıda kaybettik![]()
Yeni bir aşk hayatına yelken açmak üzereyim.
Bir arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı kız, bir kere görmüştüm ayak üstü 5 dakika.
Arkadaşımın sevgilisine söyledim; senin arkadaşından hoşlandım falan diye. Konuştu o da kız arkadaşıyla; kızda benden bekliyormuş böyle birşeyi(artık o 5 dakikada nasıl baktıysam kıza) Mesajlaşıyoruz falan..
Buranın bir ilçesinde okuyor 45 dakika buraya. Çarşamba günü yanına gideceğim ilk görüşmeye, daha doğrusu işi resmiyete dökmeye...![]()