GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Hep ben size yardım ettim. Azda siz bana edin :o

Bir kızdan durduk yere , hangi sebeple ayrılınır ?

Yarın ayrılmam gereken fazlalık bir sevgilim varda :D

Başka birisi var de.

Yok onu kırmadan yapmalıyım. Büşraya saygısızlık yapmak istemiyorum artık:o iş iyice ciddileşti. Tek o olucak hayatımda diğer fazlalıkları attım bir tek Ezgi kaldı. Onuda attığım zaman ver Elini Büşra :) :heart::heart:

Yok onu kırmadan yapmalıyım. Büşraya saygısızlık yapmak istemiyorum artık:o iş iyice ciddileşti. Tek o olucak hayatımda diğer fazlalıkları attım bir tek Ezgi kaldı. Onuda attığım zaman ver Elini Büşra :) :heart::heart:

La berk,senin için büşrayı istedik gece gece.kızı boynuzladınmı lan:D

La berk,senin için büşrayı istedik gece gece.kızı boynuzladınmı lan:D

Yok Ezgi çoookk önceden vardı. Ayrılmak için kızda bahane bulamıyorum yahu. Her dediğimi yapıyo. Hiç bi kusuru yok kızın. Canımı sıkmaya başladı iyice bu durum en sonunda size bir danışıyım dedim. Amacım Büşrayı boynuzlamak değil tam tersine sadece onun olması :o

Yok Ezgi çoookk önceden vardı. Ayrılmak için kızda bahane bulamıyorum yahu. Her dediğimi yapıyo. Hiç bi kusuru yok kızın. Canımı sıkmaya başladı iyice bu durum en sonunda size bir danışıyım dedim. Amacım Büşrayı boynuzlamak değil tam tersine sadece onun olması :o

Hangisi seni daha çok seviyorsa onu seç.Dış görünüşe bakarak karar verme sakın.Yarın o dış görünüş,seni bir vefasıza satar:DBu konuda tecrübelerim iyidir:D

Benim tercihlerim artık değişti de:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::allecto::allecto::allecto::omg::omg:

internette dolanan meşhur laflar

1) Gidiyorum ama seni hep seveceğim

2) Sorun sende değil bende

3) İnan senden çok aileni özelikle annenin o hoş sohbetini hep özleyeceğim

4) Gör bak bensiz çok daha iyi olacaksın

5) Biraz kafamı dinlenmeye ihtiyacım var

6) İstersen kısa bir süre görüşmeyelim

7) Kaderimiz buysa karşı gelmemeliyiz

8) Nee başkası mı? Hiç tanımamışsın sen beni !!

9) Ne Face Book’u yahu banka faturalarına bakıyorum ben

10) Annemlerin yanında bir süre kalırsam her şey düzelecek göreceksin

11) Ne olmuş doktora için beş sene Paris’e gidiyorsam bekleyemez misin yani her hafta yazarım ben sana aşkımız daha çok alevlenir

12) Aysel Gs ‘ya Hollanda takımı çıktı çocuklar grup yapmış Amsterdam’a gidiyoruz ben de sana oradaki müzelerden bol bol resim getiririm tamam mı canım benim ohhh muck

13) Hayatıma girmiş erkek sayısı bir elin parmağının yarısının yarısı etmez sanki beni tanımıyorsun çok ayıp çok

14) Beraber akupunktur yaptırıp yogaya gidip haftada iki de evlilik terapistine gitseydik aşkımız otuz iki sene öncesinden daha heyecanlı hale gelecekti cillop gibi olacaktı ama yanaşmadın işte bu yüzden defol evimden

15) Toplantıdayım hayatım ben seni sonra arayayım mı?

Ben : Biraz kafamı dinlenmeye ihtiyacım var , İstersen kısa bir süre görüşmeyelim. Gör bak ayrı kaldığımız süre içinde bensiz çok daha iyi olacaksın. Sen daha iyilerine layıksın Ezgi.

Ezgi : Hasss..

Ben : Ayrılmak istiyorum lan işte anla.

Ezgi : Geçerli bi neden sun.

Ulan hep aynı şeyler offf...

4) Gör bak bensiz çok daha iyi olacaksın

5) Biraz kafamı dinlenmeye ihtiyacım var

6) İstersen kısa bir süre görüşmeyelim

Ben : Biraz kafamı dinlenmeye ihtiyacım var , İstersen kısa bir süre görüşmeyelim. Gör bak ayrı kaldığımız süre içinde bensiz çok daha iyi olacaksın. Sen daha iyilerine layıksın Ezgi.

Ezgi : Hasss..

Ben : Ayrılmak istiyorum lan işte anla.

Ezgi : Geçerli bi neden sun.

Ulan hep aynı şeyler offf...

Allah Kurtarsın Berk :asd::D

Ne salak.. Geçerli bi sebep sun muş.. İstemiyorum lan seni manyak de gitsin.

Ulen Ljunberg herkese yol veriyorsun ya aferin oğlum,ama sıkıldım lan anla işte değilde,böylesi daha iyi olacak de ki kızların bizden ayrılırken verdiği cevaplar gibi olsun,böyle daha iyi olacak,böyle daha çok mutlu olacaksın,seni benden çok daha iyiler hakediyor vs vs inandırıcı bir final olsun...

Geri
Üst Alt