GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Git çocuğa deki eğer oğlansa , birdaha bu kıza baktığını veya yanına gittiğini görürsem seni döverim de . Sonra çocuk ıh mıh der zaten sonra yanından ayrılırkende (kızın isimi)'nin bu konusma hakkında bir bilgisi olursa daha beter olur de.

Çocuk zaten tırsar bir daha bırak bakmayı gözünü bile çeviremez :D

Önce bi kıza kendimizi tanıtsaydık. :D

Berk kaba kuvvetle hiçbir olay çözülmez.Aksine sorun daha büyür.

@Muhammet

Biraz daha gecikirsen kız elinden uçacak.

Sen öyle sanmaya devam et.Nedense herkese çocuğu döv diyorsun.Herşey dövmekle olmuyor.Bu atasözünü unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Kimsenin dövemeyeceğini bildiğim için diyorum :D

Gidip ne diyicek çocuğa hem ?

Kardeş afedersin ya senin takıldığın kızdan hoşlanıyorumda birazcık yav birader ondan biraz uzak dursana ben bi ayarlıyım valla benim işim bitsin sanada bi kız ayarlarız.

mı diyicek? :D

Öyle derse kendi dayak yer:D

dostlar, kızı ayarladık. :D

Bir tek konuşma kaldı. Onuda yarın yapacağız. Birazdan konuşma metni hazırlayıp mikrofonla kıza çıkma teklif edicem... Burası işin zort kısmı tabi.

İnşallah elimiz ayağımız birbirine dolanmazda hayırlısıyla çıkmaya başlarız. :D

GSCimbom'a hayırlı olsun. :D

Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım...

Genel sohbetede yazdım konuyu görmediydim.Acaib sinirliyim şuan yanımda biri olsa agzı yüzü dağılmıştı.Bilgisayar masası şuan yamuk...Sinirimi geçircek bişey olmalı.

Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım...

Genel sohbetede yazdım konuyu görmediydim.Acaib sinirliyim şuan yanımda biri olsa agzı yüzü dağılmıştı.Bilgisayar masası şuan yamuk...Sinirimi geçircek bişey olmalı.

Ayrıldın mı?:(

Çok başka çook.Ben zaten ayrılmıştım geçen haftada biri için ayrılmıştım.Bugün okul çıkışı başkasıyla görünce orda o çocuğu dövmemek için kendimi zor tuttum.Yarın okuldan atıldım felan diye yazarsam hiç şaşırmayın.[zaten kınamada aldık.raporumdada şiddet eğilimli yazıyo.] Valla çok kötüyüm.Arkadaşa çıktım az önce kum torbası vardı biraz stres attım...

Arkadaşlar 2 gün önce bi rüya gördüm hani o var ya,başına kötü bişey gelmiş, bana söylemiyorlar gibi bi durumdu.Neye yorayım ben bu durumu?Yataktan zıpladım resmen.

Geri
Üst Alt