GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Bu ara bizim forumda kimse aşık olmuyor galiba:D Bu topic çok sönükleşti son zamanlarda:)

kıza açılıcam 1-2 taktik verirseniz iyi olur karşımda kitlenmesini istiyorum :D

Sabah devlet hastanesinde kızla muhabbeti ilerlettim ama ne telefon numarasını nede adını öğrenebildim.Aklıma bile gelmedi.:D2 dakika konuşabildik.Numarası gelince gitti.:(

yok canım o kadar da değil :) ama benim harcadığım para anca bana günü gününe yetiyor. Ya bi yere gittiğimizde hesabı ona ödeticem ya da sigarayı bırakıcam :D

Başta çıkacağın kızın kişiliğine göre değişir bu dediklerin.

Kendine cafeye gidip bütün hesabı sana ödettirecek bir kız yerine sahilin köşesin gidip bankta oturup simit ve kağıt helva yemeyi tercih edecek bir kız bulmalısın. İnan daha mutlu bir ilişkin olur.

Başta çıkacağın kızın kişiliğine göre değişir bu dediklerin.

Kendine cafeye gidip bütün hesabı sana ödettirecek bir kız yerine sahilin köşesin gidip bankta oturup simit ve kağıt helva yemeyi tercih edecek bir kız bulmalısın. İnan daha mutlu bir ilişkin olur.
ödettiren kız olmuyor zaten.. hani vardır ya erkeklik gururu :) ödeyen oluruz hep.. ya sadece o açıdan da değil.. bi şekilde para gidiyor yanında kız olunca.. kız erkek fark etmez normal arkadaşlarla bile olunca insan baya para harcıyor cebine bakmadan gezemezsin bu hayatta zaten :) :)

aslında cafe ortamları felan hiç sarmaz beni. Ama üniversite okuduğum ve yurtta kaldığım için yapacak başka bir şey gerçekten yok.. hani evde kalsam sorun değil

ödettiren kız olmuyor zaten.. hani vardır ya erkeklik gururu :) ödeyen oluruz hep.. ya sadece o açıdan da değil.. bi şekilde para gidiyor yanında kız olunca.. kız erkek fark etmez normal arkadaşlarla bile olunca insan baya para harcıyor cebine bakmadan gezemezsin bu hayatta zaten :) :)

aslında cafe ortamları felan hiç sarmaz beni. Ama üniversite okuduğum ve yurtta kaldığım için yapacak başka bir şey gerçekten yok.. hani evde kalsam sorun değil

İşte kızları anlamıyorsunuz : )

Kızlar erkeklerin gururunu nasıl kullanacağını biliyor. Yemlenmeyin.

gerçek aşk bulsak sorun olmaz da

nerdeee :allaalla6vr:

Geri
Üst Alt