Uğur Doğan
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.582
- 3
- 1.333
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Bu ara bizim forumda kimse aşık olmuyor galiba
Bu topic çok sönükleşti son zamanlarda
Bu ara bizim forumda kimse aşık olmuyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıza açılıcam 1-2 taktik verirseniz iyi olur karşımda kitlenmesini istiyorum![]()
aşığım laynn uğur reis taktik ver bana.
para yok işte
parasız olmuyo mu bu işler![]()
![]()
Paradan kastın nedir? Paran olursa Ferrari mi alacan kıza?
yok canım o kadar da değilama benim harcadığım para anca bana günü gününe yetiyor. Ya bi yere gittiğimizde hesabı ona ödeticem ya da sigarayı bırakıcam
![]()
Bırak taktiği filan.Kız'ın gönlünde varsa zaten olur bu iş.Yine de hayırlısı tabi.Git,cesaretini topla,açıl kıza.Ben bu yüzden kaybettim hep,açılamadığımdan![]()
ödettiren kız olmuyor zaten.. hani vardır ya erkeklik gururuBaşta çıkacağın kızın kişiliğine göre değişir bu dediklerin.
Kendine cafeye gidip bütün hesabı sana ödettirecek bir kız yerine sahilin köşesin gidip bankta oturup simit ve kağıt helva yemeyi tercih edecek bir kız bulmalısın. İnan daha mutlu bir ilişkin olur.
Uğur renktaşımla kaderim aynı .
kızla konuşmanın taktiği yok sadece biraz espiri yap kıza yeter![]()
kızla konuşmanın taktiği yok sadece biraz espiri yap kıza yeter![]()
ödettiren kız olmuyor zaten.. hani vardır ya erkeklik gururuödeyen oluruz hep.. ya sadece o açıdan da değil.. bi şekilde para gidiyor yanında kız olunca.. kız erkek fark etmez normal arkadaşlarla bile olunca insan baya para harcıyor cebine bakmadan gezemezsin bu hayatta zaten
![]()
![]()
aslında cafe ortamları felan hiç sarmaz beni. Ama üniversite okuduğum ve yurtta kaldığım için yapacak başka bir şey gerçekten yok.. hani evde kalsam sorun değil
İşte kızları anlamıyorsunuz : )
Kızlar erkeklerin gururunu nasıl kullanacağını biliyor. Yemlenmeyin.