GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

abi kalma arkadaş falan sonra önüne başka heriflerle gelcek napıcaksın ? eski sevgiliden arkadaş olmaz abi sana çok dokunur . unutmazsın. sonuçta yaşanmışlıgınz var.

Arkadaş kalmak kızların en büyük takıntısıdır. Ya sadistlikleri ön plana çıkıyor, senin üzüldüğünü görmek istiyorlar, ya da istiyorlar ki sen yine onun etrafında ol. Arkadaşlık falan hikaye, anlamaları lazım bunun oyun olmadığını.

Yasar sende bir playboy potansiyeli görüyorum :D

Bende aşığım aslında.Hemde nasıl.Belkide forumda hiçbiri böyle olmadı.Kızı sırf görüş yüzünden vermediler bana.Evlencektik.Benden 1-2 sene sonra kızı başkasına vermişler.Çocuğuda olmuş.İşte bu yüzden nefret ettim aşktan meşkten herşeyden.

Vah vah Uğur, sen ne hallere düşmüşsün ya. :D Suç sende ama. Mal gibi beklersen, kız kaçar elden. :D Sen de ağla şimdi arkasından. :D

Dogukan arkadas olarak da kalma ,ama goz onunden de kaybolma ,gozden irak olan gonulden de irak olur.Sanki o hic olmamis gibi normal hayatina devam et ,bir de mumkunse arkadas ortaminda kiz sayisi fazla olsun ,bu hem senin guvenilirligini arttirir hem de guclu oldugun imaji yaratir.

abi gerçekten beni dinlediğin için çok t.ederim

arkadaş olarakta kalmıycam ama göz önünde olucağım :)

abi kalma arkadaş falan sonra önüne başka heriflerle gelcek napıcaksın ? eski sevgiliden arkadaş olmaz abi sana çok dokunur . unutmazsın. sonuçta yaşanmışlıgınz var.

Yok be hiçbirşey olmuyor ben aydınlı hatunun sevgilisiyle kanka olacam nerdeyse kız arıyor Sedatlayım diyor ses çıkarmıyor , cafeye bara gitsek tüm garsonlar çocuğu tanıyor beni tanımadıklarından ne iş diye kızla sohbet ayağına benimle tanışıyorlar bakayım aldatıyor mu diye ama çok güzel arkadaş olunabilir yeterki kendini bil.

Vah vah Uğur, sen ne hallere düşmüşsün ya. :D Suç sende ama. Mal gibi beklersen, kız kaçar elden. :D Sen de ağla şimdi arkasından. :D

Sorma ya.O değilde kızın çocuğu olmuşFaceten msjlaışıyoz dertleşiyoz ara sıra.Olum ben bizim sülalede çok gördüm kaynana istemedimi o iş olmuyo arkadaş.Uğursuz kaynanalar

Abi kız evinden yemekler yapıp getiriyor beraber yiyoruz :D herşeyimle ilgileniyor.Yanlış anlaşılmasın :D

bu yaşta böyle saçma şeyler düşünme diyebilirsiniz ama ilerisi olur mu sizce?

Abi ilerisi olur mu?

Hacı daha çok küçüksün ya.İlerisini boşver.Vur geç :haha: Harbi diyom.Bir atasözü var ya.Bilirmisin.Deveyi diken Yaşarı öpen yaranırmış :D Hele bu yaşlarda ilerisini filan düşünme SAKIN.Bak büyük yazdım.İlerisi için 20 li yaşlarıda devirmen lazım.Artık devir eskisi gibi değil.Kızlar erkekleri tavlamaya başladı

Yok be hiçbirşey olmuyor ben aydınlı hatunun sevgilisiyle kanka olacam nerdeyse kız arıyor Sedatlayım diyor ses çıkarmıyor , cafeye bara gitsek tüm garsonlar çocuğu tanıyor beni tanımadıklarından ne iş diye kızla sohbet ayağına benimle tanışıyorlar bakayım aldatıyor mu diye ama çok güzel arkadaş olunabilir yeterki kendini bil.

abi ama sen netten tanışmışsın bu adamın bir yaşanmışlıgı var . tensel durumlar erkeksi olaylar var hazmedemez abi hayatta çok agır olur.

Hacı daha çok küçüksün ya.İlerisini boşver.Vur geç :haha: Harbi diyom.Bir atasözü var ya.Bilirmisin.Deveyi diken Yaşarı öpen yaranırmış :D Hele bu yaşlarda ilerisini filan düşünme SAKIN.Bak büyük yazdım.İlerisi için 20 li yaşlarıda devirmen lazım.Artık devir eskisi gibi değil.Kızlar erkekleri tavlamaya başladı

zinaya karşıyım abi :D

Sorma ya.O değilde kızın çocuğu olmuşFaceten msjlaışıyoz dertleşiyoz ara sıra.Olum ben bizim sülalede çok gördüm kaynana istemedimi o iş olmuyo arkadaş.Uğursuz kaynanalar

Bahane bulma lan. Madem gerçekten sevdin kızı, kaçıracaktın o zaman. İnsan sevdiği kız uğruna gözünü karartır, herşeyi göze alır. Korkmuşun demek ki. :D

Geri
Üst Alt