GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Aga aşk olunca net falan dinlemiyo 6 yıl diyorum la boru mu :D Şuankiyle 2 yıllık yaşanmışlığı topla onunla yaşadığımın 2 ayı etmez. Bu işler farklı aga içinde olmadan böyle dalgavari yorumlar yapmak kolay ama adam neler yaşıyor şu an içinde bi o bilir.

tabi abi sen yaşmışsın biliyrsn ben burdan konşuyorum ama ne biliym o teni hissetmek bir öpücük falan çok can yakar ..

Sene 2007, 24 haziran saat 13.30 civari tanidim. Gerisini anlatirsam sizde mendil'e sarilirsiniz.

Sohbet et ???

Sanırım evli değilsin:D:D:D

Değilim , ama muhabbeti iyi olmayan biriyle asla evlenmem :D

Kriterleri başta saymıştım aslında :D

Espri yeteneği olacak , ağzı laf yapıcak falan filan işte :D

Bütün ömür susan bi kadınla geçer mi ya ölürüm sıkıntıdan :D

tabi abi sen yaşmışsın biliyrsn ben burdan konşuyorum ama ne biliym o teni hissetmek bir öpücük falan çok can yakar ..

Aga şuraya 2sinin resmini koysam 10 kişiden 8i aydınlıyı seçer , öyle güzel bir kız ama yok işte ondan bana hayır gelmez bunu en başından beri biliyordum buluştuğumuz zaman anlatır tek gecede 300 400 tl eğlenceye verebiliyor , ben o parayla bi ay geçinirdim üniversite yıllarımda hem de Eskişehir gibi ortam şehrinde:o

Olm sakın aşk maşk muhabbetlerine girmeyin,uzak durun.Zaten bu aşk denen şeyi de p.ç ettiler iyice,millet sürekli aşık oluyor nasıl oluyorsa, ben anlamıyorum.O kadar kolay,basit birşey değil,insan hayatı boyunca bir kere aşık olur.O yüzden tek atışınızı en iyisine saklayın,o sizi bulana kadar dalganıza bakın.En küçük şansı bile değerlendirin,çekinmeyin hayata bir kere geliyoruz lan.Hadi rasgele.:ask:

Aga aşk olunca net falan dinlemiyo 6 yıl diyorum la boru mu :D Şuankiyle 2 yıllık yaşanmışlığı topla onunla yaşadığımın 2 ayı etmez. Bu işler farklı aga içinde olmadan böyle dalgavari yorumlar yapmak kolay ama adam neler yaşıyor şu an içinde bi o bilir.

Vay be bir kizla 6 sene
eusa_slow_clap.gif

Değilim , ama muhabbeti iyi olmayan biriyle asla evlenmem :D

Kriterleri başta saymıştım aslında :D

Espri yeteneği olacak , ağzı laf yapıcak falan filan işte :D

Bütün ömür susan bi kadınla geçer mi ya ölürüm sıkıntıdan :D

Uyarmadı deme, "Allah'ım ben n'aaptım" diyeceksin:D

"Bana su getirir misin canım" diyerek mutfağa yollayıp da kendisini odaya kilitleyen adam tanıyorum ben :D:D:D:D

Eeee.Anlat anlar.Bunlardan sonra ne yaparsın :haha: Zaten kızlara yarım ardak içir falafoş oluyolar.Sonra aaaaa neden yaptın.Hem kendi istiyo sonra auvvvvv neden yaptın

Abi evlenmeden içki olayını yüklerim ben ona zaten.Şuan benimle takılan zaten nargileden biradan başını kaldıramıyor.Bira ortam içkisi haliyle içiliyor abi.Konuştukça içiyor açılıyor zaten kız kaynak küfür falan da ediyor arada çok iyi be :D

Abi evlenmeden içki olayını yüklerim ben ona zaten.Şuan benimle takılan zaten nargileden biradan başını kaldıramıyor.Bira ortam içkisi haliyle içiliyor abi.Konuştukça içiyor açılıyor zaten kız kaynak küfür falan da ediyor arada çok iyi be :D

Offf.Tam yani tam o yönden :haha: Ne istiyosa ver sevap işlersin :D

Geri
Üst Alt