GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Lann oturun ders çalışın :happynew:

Üniversiteyi kazanın min 4 yıl elinizi sallasanız ellisi :asd:

Sana ümit verip üzmek istemiyorum. Bunun için senden uzak duruyorum dedİ. Bende dedim ki;Kocaman insanlarız bunları düşünme dedim. Nasipten öteye köy yok neyin ne olacağı belli olmaz dedim.

Öff ne kötü olmuşsundur o an. Kardeşim benim. İnş hakkında hayırlısı olur.

inşallah kabul edecek zamanla senden hoşlanmış zaten açılmanı da beklemiş kolay mı öyle hemen unutup atmak

ben de gidicem söyliyicem valla yoksa başka şerefsizler rahat bırakmıyor

3 yıl önce çok sevmiştim aşıktım 1 yıl sürmüştü ama o 1 yılda hayatım nerdeyse tepe taklak oluyordu. Hatta hala o zamanlardan kalanların cezasını çekiyorum bazen.

Şimdi ise hiç aşk yok çıktığım kızla bi 10 gün çıkıyorum sonra hadi kendine iyi bak tarzı geçiyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı sizce ???

Sana ümit verip üzmek istemiyorum. Bunun için senden uzak duruyorum dedİ. Bende dedim ki;Kocaman insanlarız bunları düşünme dedim. Nasipten öteye köy yok neyin ne olacağı belli olmaz dedim.

İyi demişsin,kız senin bi ara teklif etmeni beklemişse bu kadar kolay unutmaz.Hala bişeyler var belliki.Kız sana senden nefret ediyorum deseydi bile bişeyler vardı ki kız sana bi ara teklif etmeni bekledim demiş.

3 yıl önce çok sevmiştim aşıktım 1 yıl sürmüştü ama o 1 yılda hayatım nerdeyse tepe taklak oluyordu. Hatta hala o zamanlardan kalanların cezasını çekiyorum bazen.

Şimdi ise hiç aşk yok çıktığım kızla bi 10 gün çıkıyorum sonra hadi kendine iyi bak tarzı geçiyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı sizce ???

çektiğin acılar seni bu yola sürüklemiş, hayatım tepetaklak oldu diyorsun belli ki zor günler geçirmişsin

şimidi ise hiçaşk yok diyosun bunu anlamadım playboy falan mısın :D

Öff ne kötü olmuşsundur o an. Kardeşim benim. İnş hakkında hayırlısı olur.

Kendime kızdım neden daha önce söylemedim diye. İnsan tuhaf oluyor. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur kardeşim.

Çağatay Arslan
inşallah kabul edecek zamanla senden hoşlanmış zaten açılmanı da beklemiş kolay mı öyle hemen unutup atmakben de gidicem söyliyicem valla yoksa başka şerefsizler rahat bırakmıyor

Bundan sonrasını zamana bırakıcam artık ne getirecek hep beraber görecez. Bir an önce açıl ki benim durumuma düşme.

Mert Kızıltepe

İyi demişsin,kız senin bi ara teklif etmeni beklemişse bu kadar kolay unutmaz.Hala bişeyler var belliki.Kız sana senden nefret ediyorum deseydi bile bişeyler vardı ki kız sana bi ara teklif etmeni bekledim demiş.

Aynen Mert. Çok kızdım kendime.

çektiğin acılar seni bu yola sürüklemiş, hayatım tepetaklak oldu diyorsun belli ki zor günler geçirmişsin

şimidi ise hiçaşk yok diyosun bunu anlamadım playboy falan mısın :D

Playboy demeyelim :D Mesela 1-2 ay boyunca hiç sevgilim olmuyor uzak duruyorum sonra bi değişiklik olsun diye 10 gün civarı sevgilim oluyor sonra onuda yolluyorum öle takılıyoruz

Benim konuşma işe yaradı.. cıq!!! ı ıhh şeytana uymayacağımm.. :) yazmış feysbukunda. Kafası mı karıştı acaba :D

Playboy demeyelim :D Mesela 1-2 ay boyunca hiç sevgilim olmuyor uzak duruyorum sonra bi değişiklik olsun diye 10 gün civarı sevgilim oluyor sonra onuda yolluyorum öle takılıyoruz

10 gün takıl bırak.. o yüzden gerçekten sevenler karşılık bulamıyor , senin gibi tipler olduğundan..Aşklara güven kalmıyor.. Allah"tan kız arkadaşım var İnşallah yazın nişanlanıcaz yoksa çok pis kulakların çınlardı.. Ama foruma yansımazdı .!!!!! Şimdi git Öss"yemi hazırlanıyon , finallerin mi başladı ona çalış.

Cok bekledim ama soylemedin ben de yolunu cizdim diye neden dersin?

Karsindaki pisman olsun diye.

Bi ara sana kizmis, odesmek istiyor.

Bu odesme olmadan da hicbirsey olmayacak.

Odesme olduktan sonra da olacaginin garantisi yok tabi.

Ama en az 2 defa reddedilmeye hazirim diyorsan kiz senin burnunu surttugune emin olduktan sonra, eger ki de gercekten hoslaniyorsa olabilir.

10 gün takıl bırak.. o yüzden gerçekten sevenler karşılık bulamıyor , senin gibi tipler olduğundan..Aşklara güven kalmıyor.. Allah"tan kız arkadaşım var İnşallah yazın nişanlanıcaz yoksa çok pis kulakların çınlardı.. Ama foruma yansımazdı .!!!!! Şimdi git Öss"yemi hazırlanıyon , finallerin mi başladı ona çalış.

Karşımdakilerde benim gibi olduğu için problem yok anlıyon mu ?

Geri
Üst Alt