GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Sizin okul kız lisesi gibi biyermi sen millete ne bakıyon olm kızı koluna taktıktan sonr

Cok bekledim ama soylemedin ben de yolunu cizdim diye neden dersin?

Karsindaki pisman olsun diye.

Bi ara sana kizmis, odesmek istiyor.

Bu odesme olmadan da hicbirsey olmayacak.

Odesme olduktan sonra da olacaginin garantisi yok tabi.

Ama en az 2 defa reddedilmeye hazirim diyorsan kiz senin burnunu surttugune emin olduktan sonra, eger ki de gercekten hoslaniyorsa olabilir.

yürü be koçummmmmmmmmmmmmmmmmm

3 yıl önce çok sevmiştim aşıktım 1 yıl sürmüştü ama o 1 yılda hayatım nerdeyse tepe taklak oluyordu. Hatta hala o zamanlardan kalanların cezasını çekiyorum bazen.

Şimdi ise hiç aşk yok çıktığım kızla bi 10 gün çıkıyorum sonra hadi kendine iyi bak tarzı geçiyor. Doğru mu yapıyorum yanlış mı sizce ???

doğru veya yanlış değil hayata tutunmak için keyif almak için o anki iç sıkıntını gidermek için yapıyorsun iyi de yapıyorsun..

birini tekrar sevmek o acıyı dibine kadar yaşamadan mümkün değil zaten..

ama senin şansın yaşın küçük..

hiç bişey kaybetmiş değilsin..

benim gibi 26 sında bir kıza takılıp 2-3 yıl onun seni oyalayıp gözlerinin önünde başkasıyla evlenmesi sonrasında ortada piç gibi kalma zorluğunu düşün..

nerde düğün gelin damat görsen gözlerin dolar, annnen baban kız bulur denersin zorlarsın kendini olmaz akranların çocuklarını sever plan yapar hayatına dair sen geçmişe takılır gidersin arada kıpırdarsın biriyle tanışırsın iyi hal geçicidir ama hayat enerjini almıştır..hayatının şokunu yaşamışsındır sayesinde..çevrende kimseyi istemezsin çoğu zaman ve kimseyle kolay kolay dost arkadaş olamazsın haftada bir 90 dakika o da GSARAY maçlarında "yaşadığını hissedersin " herşeyi gerçekten unuttuğun sayılı dakikalardır geçer gider..her geçen gün ay sene bişeyler hafifler ama asla sen eski sen olamazsın..

hele bir de gülmeyi muhabbeti dostluğu çok seven biriysen o eski seni arar durursun neşen asla tam olmaz hep bişeyler eksiktir eksik kalacaktır..

neyse uzar gider hikaye..daha kötülerinin daha beterlerinin olduğunu idrak etmen için anlattım umarım aşk mutlu eder seni yaşamında acı vermez..

doğru veya yanlış değil hayata tutunmak için keyif almak için o anki iç sıkıntını gidermek için yapıyorsun iyi de yapıyorsun..

birini tekrar sevmek o acıyı dibine kadar yaşamadan mümkün değil zaten..

ama senin şansın yaşın küçük..

hiç bişey kaybetmiş değilsin..

benim gibi 26 sında bir kıza takılıp 2-3 yıl onun seni oyalayıp gözlerinin önünde başkasıyla evlenmesi sonrasında ortada piç gibi kalma zorluğunu düşün..

nerde düğün gelin damat görsen gözlerin dolar, annnen baban kız bulur denersin zorlarsın kendini olmaz akranların çocuklarını sever plan yapar hayatına dair sen geçmişe takılır gidersin arada kıpırdarsın biriyle tanışırsın iyi hal geçicidir ama hayat enerjini almıştır..hayatının şokunu yaşamışsındır sayesinde..çevrende kimseyi istemezsin çoğu zaman ve kimseyle kolay kolay dost arkadaş olamazsın haftada bir 90 dakika o da GSARAY maçlarında "yaşadığını hissedersin " herşeyi gerçekten unuttuğun sayılı dakikalardır geçer gider..her geçen gün ay sene bişeyler hafifler ama asla sen eski sen olamazsın..

hele bir de gülmeyi muhabbeti dostluğu çok seven biriysen o eski seni arar durursun neşen asla tam olmaz hep bişeyler eksiktir eksik kalacaktır..

neyse uzar gider hikaye..daha kötülerinin daha beterlerinin olduğunu idrak etmen için anlattım umarım aşk mutlu eder seni yaşamında acı vermez..

Sonuna kadar katılıyorum dediklerine abi. Aşk acısını yaşamayan basit görür bunları umursamaz. Sonra benim dediklerime karşı çıkan oldu aşk acısı yaşamıştır veya yaşamamıştır bilmem ama her önüne gelenle yaşanmaz aşk yaşamaya kalkarsan hayatını mahvedersin

Beyler bi fikir verin bana ya 2-3 gündür çok bulanığım.

abov bu başlık nedir :sad007:

neler oldu neler... :(

sevdiğim kız diğer mesajda bahsettiğim düşman oldugumuz gruptaki birkaç kızla acayip samimi oldu, eğer tam içlerine girerse ki çok yakındır onlar hayatta benle çıkmasına izin vermez, bu kız da arkadaşlarını kaybetmemek için benimle çıkmaz diye düşünüyorum.

bir an önce gidip söylemem lazım kıza onu sevdiğimi yoksa kapacaklar birkaç erkek de fena yakınlaşmaya çalışıyor :mad:

neler oldu neler... :(

sevdiğim kız diğer mesajda bahsettiğim düşman oldugumuz gruptaki birkaç kızla acayip samimi oldu, eğer tam içlerine girerse ki çok yakındır onlar hayatta benle çıkmasına izin vermez, bu kız da arkadaşlarını kaybetmemek için benimle çıkmaz diye düşünüyorum.

bir an önce gidip söylemem lazım kıza onu sevdiğimi yoksa kapacaklar birkaç erkek de fena yakınlaşmaya çalışıyor :mad:

Durduğun kabahat hemen açıl.

Çağatay senin kızı kapacaklar :o

Geri
Üst Alt