GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Abi gidin kimi seviyorsanız teklif edin.Valla içinizde kalır.Ömür boyu unutamazsınız, boş hayallerle geceyi gece edersiniz.Şu şöyle olsaydı böyle olurdu, bu böyle olsa böyle olurdu diye kafanızı bozarsınız.Gidip teklif edin kabul etmezse etmesin, yoksa bir ömür içinizde ukte kalacak, ya kabul etseydi diye.Sonra şu kafayı bozacak eğer gider evlenirse, ben teklif etsem benimle evlenirdi belki diye ya en iyisi neyse o:b5: Kendimden biliyorum.

Abi gidin kimi seviyorsanız teklif edin.Valla içinizde kalır.Ömür boyu unutamazsınız, boş hayallerle geceyi gece edersiniz.Şu şöyle olsaydı böyle olurdu, bu böyle olsa böyle olurdu diye kafanızı bozarsınız.Gidip teklif edin kabul etmezse etmesin, yoksa bir ömür içinizde ukte kalacak, ya kabul etseydi diye.Sonra şu kafayı bozacak eğer gider evlenirse, ben teklif etsem benimle evlenirdi belki diye ya en iyisi neyse o:b5: Kendimden biliyorum.

Adam haklı beyler. Geç olmadan açılmak lazım.

benim lise zamaninda asik oldugum bi kiz vardi ,ama bir türlü acilamadim ona,korktum ki arkadasligimiz bozulur diye cünkü kendisiyle cok iyi anlasiyordum.. simdi lise bitti üniversiteye gidiyoruz,ayni sehirde oturuyoruz hala ama eskisi gibi bir iletisimimiz yok,ama benim duygularim devam etmekte. o baska okulda ben baska okulda.. yani cok görüstügümüz yok liseden beri ama ben hala ayni seyleri düsünüyroum.. tam acilacaktim gecen hafta bütün cesaretimi toplamistim ,bulusmadan iki gün önce ögrendim ki arkadasi varmis.. sanki suratima mike tyson bitane cakmis gibi oldum vallah

benim lise zamaninda asik oldugum bi kiz vardi ,ama bir türlü acilamadim ona,korktum ki arkadasligimiz bozulur diye cünkü kendisiyle cok iyi anlasiyordum.. simdi lise bitti üniversiteye gidiyoruz,ayni sehirde oturuyoruz hala ama eskisi gibi bir iletisimimiz yok,ama benim duygularim devam etmekte. o baska okulda ben baska okulda.. yani cok görüstügümüz yok liseden beri ama ben hala ayni seyleri düsünüyroum.. tam acilacaktim gecen hafta bütün cesaretimi toplamistim ,bulusmadan iki gün önce ögrendim ki arkadasi varmis.. sanki suratima mike tyson bitane cakmis gibi oldum vallah

Beklemeyin hocam.. Seviyorsanız direk söyleyin.. Zaman geç olabilir , ki olmuşta.. Arkadaşı varkende söylenmez artık bize yakışmaz.. üzülme çok diycem ama . . .

Mesela ben karşımdaki kız olsun erkek olsun farketmez istediğim gibi konuşurum hiç utanmam,çekinmem direk söylerim ne söylemek istiyosam..Ama bi kız var ona bi türlü söyleyemiyorum.Kurşun mu döktürsem napsam beyler.Biri benim kısmetimi mi kapattı acaba bu kızla ilgili.

Aşık iseniz gidin direk söyleyin,sonra çok geç olabilir...

Kafayi yicem ya...

Uyuyamiyom da boyle...

Hap map yok mu ya, herseyi unutabilecegimiz, hafizayi silebilecegimiz?!

ismail yk'nin albumde damarmis, yararya tuz bastikca basiyor

lanet olsun laaanettt

Bizdeki kalpse, kizlardaki ne?

kizlardaki kalpse, bizimki ne olummm?!

Başlık ne öyle yahu eskiden kırmızı nokta filmleri olurdu show tv de onun gibi..:asd:

Bir ask masalinin daha sonuna gelmis bulunuyoruz.

Ruhuna el fatiha okuyor, uzerine sunger cekiyoruz.

Geri
Üst Alt