GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Onu bende anlamadım hala bi aramız varmı yokmu o bile belli değil

Sende dertlisin hayırdır

sendeki gibi...

Yav kiz dün 11'de tutturdu uykum var yatacam diye.. Bunu sabah da sadece 2-3 mesaj atti.. Sabahtan beri ses soluk yok, yazamiyorum da.. Kafayi yicem.

Mbaska birisi var olum yuzde 1 milyon... Yapraga yedik!!

sendeki sorun nedir??

Evlenme hayalleri kurduğumuz biriyle ayrıldık, yıllar süren bir ilişkimiz vardı. Ayrılalı beş ay oluyor ve ben onun değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum. O kadar saçma sebeplerle ayrıldık ki kendime inanamıyorum. Ayrıldıktan sonra çöktüm resmen, şimdi de kendimi çok kötü hissediyorum.

Evlenme hayalleri kurduğumuz biriyle ayrıldık, yıllar süren bir ilişkimiz vardı. Ayrılalı beş ay oluyor ve ben onun değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum. O kadar saçma sebeplerle ayrıldık ki kendime inanamıyorum. Ayrıldıktan sonra çöktüm resmen, şimdi de kendimi çok kötü hissediyorum.

Birlesme sansin yok mu??

Belli bir gecmisiniz varmis... Kizin da hisleri varsa olur gibi...

Onun başka biri ile evlendiğini duyduğumda ne yapacağım bunu düşünüyorum, bunu kabullenemiyorum.

sendeki gibi...

Yav kiz dün 11'de tutturdu uykum var yatacam diye.. Bunu sabah da sadece 2-3 mesaj atti.. Sabahtan beri ses soluk yok, yazamiyorum da.. Kafayi yicem.

Mbaska birisi var olum yuzde 1 milyon... Yapraga yedik!!

sendeki sorun nedir??

Sen kızla sevgilisin başka bi boyuttasın.Bende öyle değil.Bi yanım teklif falan etme sürekli o aşkı içinde yaşa diyo ama diğer yandan da ya teklif edip reddedilirsem diyede düşünmüyo değilim.Bu arada eğer kızın hayatında başka birisi olduğunu düşünüyosan yol ver gitsin hayır gelmez çokda seviyosan boşvericeksin o kızı.Ama dövüceksin o adamı sonra boşvericeksin tabi.Direk boşvermek olmaz.

Birlesme sansin yok mu??

Belli bir gecmisiniz varmis... Kizin da hisleri varsa olur gibi...

Yok gibi. Bizim olayımız aslında çok uzun ve çok farklı. 7-8 yıllık bir geçmişi var ve tamamen ciddi şekilde ilerledi yani hiç sonu düşünülerek hareket edilmemişti. Ben onu kendimden soğutmaya çalıştım aptal gibi, bunu neden yaptım hala bir fikrim yok. Okulu bitirip yurtdışında master yapacaktım ve eğer 'biz' olmaya devam edersek onu yarı yolda bırakıp üzmek istemem diye düşündüm, hep onu mutsuz kılmaktan korkarak hareket ettim. Oysa o bensiz mutsuz olacaktı. Ona ayrılalım diyemedim çünkü yıllarca birbirimize bağlı kalıp sonra da sorumluluğu almak ağır gelirdi, ona söyletmeye çalıştım. Yani ilgilenmedim, soğuk davrandım ve sonunda o da ayrılalım dedi. Ah be kardeşim, ne salak adamım ben...

Onun başka biri ile evlendiğini duyduğumda ne yapacağım bunu düşünüyorum, bunu kabullenemiyorum.

Git barış kardeş,ama barışma şeklin çok önemli.Mesela kızına göre değişir bu.Eğer seninki karşısına çıkıp direk söyleyen delikanlı gibi birini istiyosa hayatında ben sensiz yapamıyorum falan de git konus direk.Ama kız diğer türlü ise ona senle barışalım demiyceksin farklı yollarla barışmaya çalışacaksın ama asla barışalımmı sensiz yapamıyorum demeyeceksin.İkinizin ortak arkadaşları varsa sor onlara,onlar sana söylerler kızın ne hissettiklerini.Veya aynı okuldaysanız mahallede falansanız daha kolay.Git kıskandır baktınki kıskanıyo kıvama geldimi kaparsın kızı zaten gönlü sendeyse.

Sen kızla sevgilisin başka bi boyuttasın.Bende öyle değil.Bi yanım teklif falan etme sürekli o aşkı içinde yaşa diyo ama diğer yandan da ya teklif edip reddedilirsem diyede düşünmüyo değilim.Bu arada eğer kızın hayatında başka birisi olduğunu düşünüyosan yol ver gitsin hayır gelmez çokda seviyosan boşvericeksin o kızı.Ama dövüceksin o adamı sonra boşvericeksin tabi.Direk boşvermek olmaz.

Sevgili falan degilim... 1 haftalik bir surecten bahsediyoruz...yani seninkine benzer bir durum...

yahu teklif et... Olursa ne mutlu, olmazsa en azindan bilmis olursun...

ama zamanlamayi dogru yap!

Git barış kardeş,ama barışma şeklin çok önemli.Mesela kızına göre değişir bu.Eğer seninki karşısına çıkıp direk söyleyen delikanlı gibi birini istiyosa hayatında ben sensiz yapamıyorum falan de git konus direk.Ama kız diğer türlü ise ona senle barışalım demiyceksin farklı yollarla barışmaya çalışacaksın ama asla barışalımmı sensiz yapamıyorum demeyeceksin.İkinizin ortak arkadaşları varsa sor onlara,onlar sana söylerler kızın ne hissettiklerini.Veya aynı okuldaysanız mahallede falansanız daha kolay.Git kıskandır baktınki kıskanıyo kıvama geldimi kaparsın kızı zaten gönlü sendeyse.

Valla ya git baris!!! Sebeplerini anlat kiza. Aramizdaki en umutlu vaka sensin!!! Rast gele!

Sevgili falan degilim... 1 haftalik bir surecten bahsediyoruz...yani seninkine benzer bir durum...

yahu teklif et... Olursa ne mutlu, olmazsa en azindan bilmis olursun...

ama zamanlamayi dogru yap!

Senin olay kızı seviyosun sevgili değilsin ve kızın hayatında başka birinin olmasından mı şüpheleniyosun.

Aynen zamanlama çok önemli zaten.O kıvamı yakalayacağım anı bekliyorum zaten.İnşallah o kıvamı yakalamakta gecikmem.

Barışmak diye bir şey yok çünkü 'bitti'. Aslında şöyle, hislerinden eminim aylar geçse de yıllar geçse de onun kalbinde bir ukte olarak kalırım ben. Çünkü biz hayallerimizi, umutlarımızı, geleceğimizi o kadar kökleşmiş şekilde bina ettik ki onları yıkıp atmak mümkün olmaz. Ayrılmamız çok çok zor olurdu hatta lafı bile edilemezdi çünkü o kadar korkardır ayrı kalmaktan, fakat aynı şekilde ayrıldıktan sonra geri dönmek ve bir olmak, tekrar aynı ruh olmak zor. Bunun sebebi bizimki öyle ayrıl barış durumu olabilecek kadar rahat bir ilişki değil, onu üzmek istemem. Biz yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadık ben Konya'da okuyordum o Hacettepe'de ve sadece telefonla görüşebildik. Bazı özel durumlardan dolayı aynı şehirdeyken bile görüşemedik. Garip durum gerçekten saatlerce anlatılacak bir şey.

Senin olay kızı seviyosun sevgili değilsin ve kızın hayatında başka birinin olmasından mı şüpheleniyosun.

Aynen zamanlama çok önemli zaten.O kıvamı yakalayacağım anı bekliyorum zaten.İnşallah o kıvamı yakalamakta gecikmem.

Evet ve ek olarak beni iplemedigini dusunuyorum. Umutsuz vaka, ayvayi yedik anlican... Ne halt yicem bilmiyom... Aceleci de davranamam, yoksahersey baslamadan biter....

offf offf

aha kiz yazdi lannnn

kalb firlicak nefesim kesilecekti birden!!!

Barışmak diye bir şey yok çünkü 'bitti'. Aslında şöyle, hislerinden eminim aylar geçse de yıllar geçse de onun kalbinde bir ukte olarak kalırım ben. Çünkü biz hayallerimizi, umutlarımızı, geleceğimizi o kadar kökleşmiş şekilde bina ettik ki onları yıkıp atmak mümkün olmaz. Ayrılmamız çok çok zor olurdu hatta lafı bile edilemezdi çünkü o kadar korkardır ayrı kalmaktan, fakat aynı şekilde ayrıldıktan sonra geri dönmek ve bir olmak, tekrar aynı ruh olmak zor. Bunun sebebi bizim ki öyle ayrıl barış durumu olabilecek kadar rahat bir ilişki değil, onu üzmek istemem. Biz yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşadık ben Konya'da okuyordum o Hacettepe'de ve sadece telefonla görüşebildik. Bazı özel durumlardan dolayı aynı şehirdeyken bile görüşemedik. Garip durum gerçekten saatlerce anlatılacak bir şey.

Şuanda farklı şehirlerde ve ünideyseniz atla git kızın olduğu şehre.Çek kızı dersten anlat derdini.Evet diyecek/demeli/der.Bana böyle bi durum olacak uçak kaldırırım o üniye.

Ben konuştum birkaç ay sonra ama aslında kendimi ifade edemedim. Şimdi onu da rahatsız eden bir tip olmak istemiyorum, artık bekleyiciyim. Gelirse gelir ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürürüz. Gelmezse o kalbimde kalır hep, hayallerime ulaşamamanın verdiği burukluk yakar içimi hep ama ne yapalım..

Şuanda farklı şehirlerde ve ünideyseniz atla git kızın olduğu şehre.Çek kızı dersten anlat derdini.Evet diyecek/demeli/der.Bana böyle bi durum olacak uçak kaldırırım o üniye.

Şu an aynı şehirdeyiz hatta iki sokak var aramızda. Aynı duraklardan biniyoruz 3 aydır otobüslere ama bir kez karşılaşmadık.

Yarin yilin en önemli maclarindan birini oynayacagiz siz burda ask, mesk konusuyorsunuz?

Pes dogrusu.

Geri
Üst Alt