GSC Aşk Doktoru

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

Caliskan oldugunu ben tanimadigim halde biliyorum Mert. Aramizda gecen konusmalarindan belli oluyordu (özel) , yani sen bilemezsin.

Ama muhabettin icine etmeyin.

Anlat Mert nerde kalmistik

Sana damı sürekli kendini övüyodu bu,vay eren bey vahayy bide ego sahibi değilim dersin he sen varya sen çok dümencisin

nerde kalmıştık zinadamı,o konuda kalmışsak benim devam etmem haddimi aşmak demektir senin olduğun yerde

Caliskan oldugunu ben tanimadigim halde biliyorum Mert. Aramizda gecen konusmalarindan belli oluyordu (özel) , yani sen bilemezsin.

Ama muhabettin icine etmeyin.

Anlat Mert nerde kalmistik

Estağfurullah, bu kardeşimize tavsiyelerde bulunmuştum şu şu bölümleri yaz şu şekilde çalış diye, kafasındaki algı hemen 'bu çalışkanım diyor' şekline bürünmüş.

Sana damı sürekli kendini övüyodu bu,vay eren bey vahayy bide ego sahibi değilim dersin he sen varya sen çok dümencisin

nerde kalmıştık zinadamı,o konuda kalmışsak benim devam etmem haddimi aşmak demektir senin olduğun yerde

Yok ego degil, akil daha cok.

Devam etmek istemiyormusun? Sen bilirsin. Canim sIkIlmisti, biraz sohbet edelim dedik.

Bak çocuk, ergenlikte bazı şeylere müsamaha gösterilir. Fakat neden sürekli benim demediğim şeyleri dedi diyerek hareket ediyorsun. Sorunlu musun? Algılama yeteneğinde problem mi var?

Çocuğa 18 yaşında değilim diyorum hala bana çocuk diyo,sonrada herhangi yazdığı mesajın sonunda algılama yeteneğinde problem mi var diye soruyo allah aşkına biri bana açıklasın bu nası bi çelişkidir

Estağfurullah, bu kardeşimize tavsiyelerde bulunmuştum şu şu bölümleri yaz şu şekilde çalış diye, kafasındaki algı hemen 'bu çalışkanım diyor' şekline bürünmüş.

Tavsiyelerini dinledim ve hayatım karardı bunun hesabını nası vericeksin

Çocuğa 18 yaşında değilim diyorum hala bana çocuk diyo,sonrada herhangi yazdığı mesajın sonunda algılama yeteneğinde problem mi var diye soruyo allah aşkına biri bana açıklasın bu nası bi çelişkidir

Ciğerim, ben kabul ediyorum zaten 18 yaşında olmadığını. 17 ya da 16 yaşındaydın. Lise 2 ya da 3'tesin. Ayrıca inan bana, 20-25 yaşlarında olduğunun kabul edilmesi senin için iyi olmaz. Çünkü 20-25 yaşında bir insan senin tarzınla, senin düşünce yapınla hareket etmez. Bu ancak yaşının gereğidir.

Olm zina konusunda ne diyim ben şimdi senin yanında ,o konuda ben senin eline su dökemem diğer konularda da sen benim elime.Herkes rütbesini bilicek..:asd:

Mesela alakasız şekilde onlarca kez sen zina konusunda bik bik bik demen bile ergen olduğunun açık ve net göstergesi.

Mert, hayatimda kiz arkadasim olmamistir, sarisin alman istiyorum. Ne öneriyorsun bu konuda.

Ciğerim, ben kabul ediyorum zaten 18 yaşında olmadığını. 17 ya da 16 yaşındaydın. Lise 2 ya da 3'tesin. Ayrıca inan bana, 20-25 yaşlarında olduğunun kabul edilmesi senin için iyi olmaz. Çünkü 20-25 yaşında bir insan senin tarzınla, senin düşünce yapınla hareket etmez. Bu ancak yaşının gereğidir.

Sana bazı şeyleri kanıtlamak zorunda değilim ki zaten benim genç zeka küpü kardeşim ciğerim parem.Yaş mevzusunu salladım öylesine,soyadımıda sallamıştım görüldüğü üzre ama şimdi gerçek soyadımızı yazdırdık.İlla bişey diyicem diye yerin dibine girmemelisin.Rezil edicem diye rezil olmamalısın.:yenieek:

Cevap: GSC Aşk Doktoru

noluyo la zina mina zindik misinz

Hakan arkadaşımızın zina konusunda genel kabulun dışında bir görüşü var. Bana Mert daha önce anlatmıştı. Şimdi Hakan, Schalke'yi değerlendirmeye kalksa Mert hemen sen zaten zinada da böyle diyordun, cehennemden çıkamazsın, günahın çok gibi sözler söylüyor. Ben de bu laflarını yaşına vererek mazur görüyorum diyorum.

Geri
Üst Alt