GSC Aşk Doktoru

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

KOnunun başlığına bak bide bizim konuştuğumuz konulara bak beyler konunun özüne dönelim lütfen,bu arada erencim azerden bi şarkı gönderdinya bana onu bende sana şimdi gönderiyorum bide uyumaya gidiyodun ya sen hadi kardeşim tutmayalım biz seni:ayatollah:yine muhabbetin .....:lol:

KOnunun başlığına bak bide bizim konuştuğumuz konulara bak beyler konunun özüne dönelim lütfen,bu arada erencim azerden bi şarkı gönderdinya bana onu bende sana şimdi gönderiyorum bide uyumaya gidiyodun ya sen hadi kardeşim tutmayalım biz seni:ayatollah:yine muhabbetin .....:lol:

Doktor, kiz istiyorum, sarisin alman, var bir kac kisi, ne öneriyorsun, acilamadim bir türlü.

Tipin yoksa şansın azalır ağzın laf yapmıyosa şansın çok çok az:asd:

Tüh o zaman ben kaybettim be, bende diyorum simdiye kadar neden hic kiz arkadasim olmadi.

Kücükken bir kiz vardi, elinden tutuyordum sürekli, baska birsey yok yani, anlarsin, su an sende oldugu gibi

Cevap: GSC Aşk Doktoru

yok kardeşm teşekkür ederim arkadşlara yardmcı olmaya çalışıyodum.sen iyisin inş sıkıntı tasa yok

Eyv kardeşim bizde iyiyiz çok şükür.Bi arkadaşa mesaj yazmakla zamanımı öldürüyorum.Bide bana azerden yat liseli diye enteresan içeriklere sahip olan derin anlamlar ifade eden bi link yollamış ne diyeceğimi bilemedim

Ulan eren yine arkasına saklandınya birinin gitmek istemiyosun dimi lan sen varya sen çok dümencisin:asd::asd:

Ulan eren yine arkasına saklandınya birinin gitmek istemiyosun dimi lan sen varya sen çok dümencisin:asd::asd:

Ulan mı?

36_kirmizi_kart_olur_mu_1351100507.jpg

HLL SPR DVM de kanka.takma kafaya.

Diyemiyorum kardeşim.Mutlaka benimde bişeyler yazmam lazım.Egomu tatmin etmem lazım.Birini bıçaklamam lazım.Sonra çocuk mahkemesinde davamı düşürmem lazım.Sonra düşen davamı gbt mden sildirmem lazım.Lazım da lazım be kardeş

Geri
Üst Alt