GSC Aşk Doktoru

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

KAÇ SAYDIRIYORSUN DEDİ LA. 12 yaşında falan sanırım 17 yi geçtim artık.

Sen aynı zamanda kahinsin de.Hazır seni bulmuşken mayalar ve onların 21 aralık kehanetleri hakkında bizi biraz alabilirmiyim

Bu konuda bende yardimci olabilirim. Bu konuyu tartismak icin aslinda cok iyi arastirmak gerekiyor ki konusalim.

Sonra 'aa bak mayalarin kültürü sacmaymis kiyamet kopmadi' demek ayip olur.

Zaten mayalar öyle birsey de demedi.

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Gayet ciddiyim.

Saydirmak problem degil be, daha unutmadim. Saydirarak burda küme de oynayan takima bile almiyorlar. Ciddiyim.

Ben saydırmaya önem veririm.Bana göre çok saydırıyosan topa o kadar hükmedersin topun dilinden anlarsın.Yanlışmıyım bazı arkadaşlar hayatında topa vurmadıkları için bilmiyolar heralde.:asd:

Bu konuda bende yardimci olabilirim. Bu konuyu tartismak icin aslinda cok iyi arastirmak gerekiyor ki konusalim.

Sonra 'aa bak mayalarin kültürü sacmaymis kiyamet kopmadi' demek ayip olur.

Zaten mayalar öyle birsey de demedi.

Nası demedi millet yarını bekliyo daha doğrusu bugünü

Hakan, burda da almazlar. O sınıf takımına falan girmiştir.

Sınıf takımına alınmadım.Ve çok üzüldüm hocam beni döve döve attı takımdan neymiş çok iyimişsin diğer topçular kendilerini çok alçak seviyede görüyolarmış dedim hocam yürügit:asd::asd:Bu benim suçum değil ki ama onlar biraz< daha iyi olsalardı nolurdu sanki

Ben saydırmaya önem veririm.Bana göre çok saydırıyosan topa o kadar hükmedersin topun dilinden anlarsın.Yanlışmıyım bazı arkadaşlar hayatında topa vurmadıkları için bilmiyolar heralde.:asd:

Bak o tam olarak dogru degil aslinda. Biliyorsundur internet'te bir cok freestyle yapanlar var, sadece hareket fln, around the world ve fazlasi, topu saydirarak. Ama yinede bu adamlar sahada hic oynayamaz.

Beni kast ediyorsan topa çok vurdum, bir iki yıllık bir kulüp geçmişim var. Eğer çok çalışsaydım belki bir şeyler olabilirdi ama hem vaktim yoktu hem de çok geç başlamıştım. 16 yaşında başladım kulübe ve devamı için çok çalışmak gerekiyordu, ben okulu seçtim. Daha doğrusu ikisini birden seçmek istedim ama vakit yetmedi.

Bak o tam olarak dogru degil aslinda. Biliyorsundur internet'te bir cok freestyle yapanlar var, sadece hareket fln, around the world ve fazlasi, topu saydirarak. Ama yinede bu adamlar sahada hic oynayamaz.

Demek istediğim o değil zaten.Ben çok önem veriyorum saydırmaya.Kişiden kişiye göre değişir ama mesela sen az saydırırsın ama senden daha çok saydıran birinden daha iyi oynayabilirsin ama bu ihtimal az.

Nası demedi millet yarını bekliyo daha doğrusu bugünü

Diyorum ya biri mayalarin kültürünü anlamadan etmeden ortaya bi laf atti ve sosyal medya bu gereksiz olayi iyice dagitti.

Mayalarin takvimi dünyanin sonunu göstermiyor aslinda, daha cok yeni cag gibi birsey. Ayrica maya takvimi de bitmedi, coktan diger takvimler ortaya cikarildi.

Demek istediğim o değil zaten.Ben çok önem veriyorum saydırmaya.Kişiden kişiye göre değişir ama mesela sen az saydırırsın ama senden daha çok saydıran birinden daha iyi oynayabilirsin ama bu ihtimal az.

Sneijder Selçuk'tan az saydırıyormuş :D

Geri
Üst Alt