Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol ayaklisin heralde? Bende öyle. 10 numara ve sag kanat oynardim. 17-19 yaslarindan senden daha iyidim kesinlikle.

2. ligin altyapısında devam eder sonra da çürür giderdim.
Yok sağ ayak.Benden iyi olman zor.Kaç saydırıyosun delikanlı gibi![]()
Leverkusene mi yükseldin ciddimisin şakamı yapıyosun
Yok sağ ayak.Benden iyi olman zor.Kaç saydırıyosun delikanlı gibi![]()
Eren hop. Sil hemen.
Kahkahayla gülmediysem namerdim![]()

Gayet ciddiyim.
Saydirmak problem degil be, daha unutmadim. Saydirarak burda küme de oynayan takima bile almiyorlar. Ciddiyim.
Sen aynı zamanda kahinsin de.Hazır seni bulmuşken mayalar ve onların 21 aralık kehanetleri hakkında bizi biraz alabilirmiyim
Gayet ciddiyim.
Saydirmak problem degil be, daha unutmadim. Saydirarak burda küme de oynayan takima bile almiyorlar. Ciddiyim.

Bu konuda bende yardimci olabilirim. Bu konuyu tartismak icin aslinda cok iyi arastirmak gerekiyor ki konusalim.
Sonra 'aa bak mayalarin kültürü sacmaymis kiyamet kopmadi' demek ayip olur.
Zaten mayalar öyle birsey de demedi.
Hakan, burda da almazlar. O sınıf takımına falan girmiştir.

Bu benim suçum değil ki ama onlar biraz< daha iyi olsalardı nolurdu sankiBen saydırmaya önem veririm.Bana göre çok saydırıyosan topa o kadar hükmedersin topun dilinden anlarsın.Yanlışmıyım bazı arkadaşlar hayatında topa vurmadıkları için bilmiyolar heralde.![]()
Ben saydırmaya önem veririm.Bana göre çok saydırıyosan topa o kadar hükmedersin topun dilinden anlarsın.Yanlışmıyım bazı arkadaşlar hayatında topa vurmadıkları için bilmiyolar heralde.![]()
Nası demedi millet yarını bekliyo daha doğrusu bugünü
Bak o tam olarak dogru degil aslinda. Biliyorsundur internet'te bir cok freestyle yapanlar var, sadece hareket fln, around the world ve fazlasi, topu saydirarak. Ama yinede bu adamlar sahada hic oynayamaz.
Nası demedi millet yarını bekliyo daha doğrusu bugünü
Demek istediğim o değil zaten.Ben çok önem veriyorum saydırmaya.Kişiden kişiye göre değişir ama mesela sen az saydırırsın ama senden daha çok saydıran birinden daha iyi oynayabilirsin ama bu ihtimal az.