GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Beni kast ediyorsan topa çok vurdum, bir iki yıllık bir kulüp geçmişim var. Eğer çok çalışsaydım belki bir şeyler olabilirdi ama hem vaktim yoktu hem de çok geç başlamıştım. 16 yaşında başladım kulübe ve devamı için çok çalışmak gerekiyordu, ben okulu seçtim. Daha doğrusu ikisini birden seçmek istedim ama vakit yetmedi.

Hayat bazen istemediğin seçimler yapmaya zorlar seni yeğen

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

Diyorum ya biri mayalarin kültürünü anlamadan etmeden ortaya bi laf atti ve sosyal medya bu gereksiz olayi iyice dagitti.

Mayalarin takvimi dünyanin sonunu göstermiyor aslinda, daha cok yeni cag gibi birsey. Ayrica maya takvimi de bitmedi, coktan diger takvimler ortaya cikarildi.

Hem onların kast ettiği 21 Aralık denilen tarih 3 ay önce geçmişti galiba. Yani tarih üç ay öncesine denk geliyormuş.

Diyorum ya biri mayalarin kültürünü anlamadan etmeden ortaya bi laf atti ve sosyal medya bu gereksiz olayi iyice dagitti.

Mayalarin takvimi dünyanin sonunu göstermiyor aslinda, daha cok yeni cag gibi birsey. Ayrica maya takvimi de bitmedi, coktan diger takvimler ortaya cikarildi.

Neyse yarın vakit bulursam böyle bi konu olursa orda tartışırız

Demek istediğim o değil zaten.Ben çok önem veriyorum saydırmaya.Kişiden kişiye göre değişir ama mesela sen az saydırırsın ama senden daha çok saydıran birinden daha iyi oynayabilirsin ama bu ihtimal az.

Ne demek istedigini biliyorum, ama tek ayakli saydiranlata uyuz oluyorum. Sahada oyun tarzin nasil.

Hem onların kast ettiği 21 Aralık denilen tarih 3 ay önce geçmişti galiba. Yani tarih üç ay öncesine denk geliyormuş.

Evet, benzer birsey okudum. Bu konu gercekten 1 sene tartisilir. Maya lari bilmeden etmeden sacma seyler ortaya atti insanlar. Resmen maya kültürüne yapilan saygisizliktir.

Neyse yarın vakit bulursam böyle bi konu olursa orda tartışırız

La bir şeyde de de ki, bu konuyu bilmiyorum pek. Bunu da tartışırız onu da tartışırız. Her boku biliyorsun.

Hakan, benim hocam var Almanya'da yüksek lisansını yapmış, diyor ki dönünce öyle taşşaklı adamlar gördüm ki anladım hiçbir şey bilmediğimi.

Hakikaten insan etrafı cahillerle çevrelenince kendisini alim sanıyor. Ufku açılınca, ne kadar küçük bir şeyim ben diyor ama huzur ve mutluluğa yaklaşıyor.

Madem küstün dargındın neden geldin ağladın

Rıhtımda boynun büküp bana mendil salladın

Bu halinle beni şifasız yaraladın

Ne demek istedigini biliyorum, ama tek ayakli saydiranlata uyuz oluyorum. Sahada oyun tarzin nasil.

Çok Hızlı değilim ama hızlı sayılırım genelde.Çabuğum ve teknik kapasitem gerçekten çok yüksek.Rakibi ekarte etmede zorlanmam.Kendime çok güvenirim sazı elime almayı severim.Hırslı olmamda etkili tabi.Anladığıma göre sende oynuyon heralde.

Çok Hızlı değilim ama hızlı sayılırım genelde.Çabuğum ve teknik kapasitem gerçekten çok yüksek.Rakibi ekarte etmede zorlanmam.Kendime çok güvenirim sazı elime almayı severim.Hırslı olmamda etkili tabi.Anladığıma göre sende oynuyon heralde.

Adam Ronaldo beyler

La bir şeyde de de ki, bu konuyu bilmiyorum pek. Bunu da tartışırız onu da tartışırız. Her boku biliyorsun.

Hakan, benim hocam var Almanya'da yüksek lisansını yapmış, diyor ki dönünce öyle taşşaklı adamlar gördüm ki anladım hiçbir şey bilmediğimi.

Hakikaten insan etrafı cahillerle çevrelenince kendisini alim sanıyor. Ufku açılınca, ne kadar küçük bir şeyim ben diyor ama huzur ve mutluluğa yaklaşıyor.

Niye her cümlende felsefe yapmaya ve bişeyler kanıtlamaya çalışma çabası içindesin sen dostum.

Ayrıca mayalar konusunu gerçekten az da değil hiç bilmiyorum.Ama fikir sahibi olmak isterim tabi.Ondan dedim tartışırız diye de sen yine anlamadın.:cool:

Adam Ronaldo beyler

Kıskanma olm sen olamadın diye sende kaleci olarak volkan demireli örnek alabilirsin veya ömer çatkıç tam senlik oda olmadı melih şendili örnek al spikerlik konusunda.Hem ismi de güzel adamın.Hem sen felsefe yapmayı da seviyon maç anlatımlarında sağ kanattan atak yaparken mayadanda konuşursun felsefede yaparsın ne kadar güzel meslek buldum lan sana teşekkür etmene gerek yok.

Niye her cümlende felsefe yapmaya ve bişeyler kanıtlamaya çalışma çabası içindesin sen dostum.

Ayrıca mayalar konusunu gerçekten az da değil hiç bilmiyorum.Ama fikir sahibi olmak isterim tabi.Ondan dedim tartışırız diye de sen yine anlamadın.:cool:

[FONT=arial, sans-serif]Sen karşımda olsan kafana vurup sus la, ne çok kafa seviyorsun sen derdim.[/FONT]

Madem küstün dargındın neden geldin ağladın

Bu halinle beni şifasız yaraladın

Geldin mi Sergen :)

Ben oynuyordum, coktan gecti, biraktim. Leverkusen'de yapamadim, bu yüzden biraktim. Leverkusen alt yapisina bakiyorum, ne yetenekleri kayboluyor gidiyor, yazik gercekten, ama bu zaten ülke'yi basariya tasiyor. Mesela ben daha kötü takimlarda oynarken cok basariliydim gercekten. Leverkusen'e cagirdilar ve orda o kadar iyi olmadigimi anladim, cünkü herkes benim seviyemde ve daha iyi.

Ama Almanya'da söyle durum var, Leverkusen'e cagirilman bile senin ne kadar yetenekli oldugunu gösterir. Ayni sekilde Köln.

Sen karşımda olsan kafana vurup sus la, ne çok kafa seviyorsun sen derdim.

Valla senin yaşın çok ufak bende seni ciddiye aldım.Kafana vurup sus la derdim de ne demek lan.Ahahaquadadhaha

Yanımda olsan dikiştutturamazdın emin olabilirsin diyerek bide gözdağı veriyim hadi sevdim seni

Bundan sonrada alıntı yapma küçük klardeşim yat sen abine bırak ortamı

Ben oynuyordum, coktan gecti, biraktim. Leverkusen'de yapamadim, bu yüzden biraktim. Leverkusen alt yapisina bakiyorum, ne yetenekleri kayboluyor gidiyor, yazik gercekten, ama bu zaten ülke'yi basariya tasiyor. Mesela ben daha kötü takimlarda oynarken cok basariliydim gercekten. Leverkusen'e cagirdilar ve orda o kadar iyi olmadigimi anladim, cünkü herkes benim seviyemde ve daha iyi.

Ama Almanya'da söyle durum var, Leverkusen'e cagirilman bile senin ne kadar yetenekli oldugunu gösterir. Ayni sekilde Köln.

Türkiye'de de öyle. Bursaspor, Kayserispor gibi takımların altyapılarına girmek kolay değil, çıkmak da öyle. Yani altyapıya kolay kolay almazlar ama ordan yetişen oyuncu pek görülmez.

Kendine pek güvenmiyon heralde ondan kaybetmişsin demekki

Valla senin yaşın çok ufak bende seni ciddiye aldım.Kafana vurup sus la derdim de ne demek lan.Ahahaquadadhaha

Yanımda olsan dikiştutturamazdın emin olabilirsin diyerek bide gözdağı veriyim hadi sevdim seni

Bundan sonrada alıntı yapma küçük klardeşim yat sen abine bırak ortamı

Sana küfredip bir ay ceza alsam mı dedim, durdum düşündüm ve almamaya karar verdim. Ama sana ünlü bir filozof olan barzonun sözlerinden hediye ediyorum ve hepinize son kez hayırlı akşamlar diliyorum.

Geri
Üst Alt