GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Scouting bir aşktır.

Sende kime açılacağını şaşırdın ha,hani öbürüne açılıyodun olm hedeflermi şaştı:asd:

O bir günlük hoşlanmaymış. Bunu şans eseri face de gördüm, dedim şanslı günümdeyim direk açılayım ama nerde bizde o şans.

Bazı arkadaşlar da gidemediki bi türlü yatağından fırlayıp habire konuya bakıyo merağından

Neyse hakan ben sende o ışığı görmüyorum nedense.Mesela alperle metede o var ama sende o yok.Şevkini kırmadım inşallah.Neden dersen çünkü ben onların ikisinin cidden oyuncuları izlediğini düşünüyorum ama senin youtube da denk geldiğin adamları önerdiğini düşünüyorum.

Neyse hakan ben sende o ışığı görmüyorum nedense.Mesela alperle metede o var ama sende o yok.Şevkini kırmadım inşallah.Neden dersen çünkü ben onların ikisinin cidden oyuncuları izlediğini düşünüyorum ama senin youtube da denk geldiğin adamları önerdiğini düşünüyorum.

Tüh, haklisin. Öyle yapiyorum zaten. Yani öyle olmaz diyorsun :asd:

öyle ise iki hayırla uğurluyoruz hakan'ı, sıradaki genç scout adayımız?

saatlerdir scouting muhabbeti var bir kere konoplankaya dememişiniz

Tüh, haklisin. Öyle yapiyorum zaten. Yani öyle olmaz diyorsun :asd:

Demekki doğru düşünüyomuşum dimi.

Bi ara bi söylenti vardı alpere mi ne scout teklifi gelmiş diye eğer öyle bişey varsa alperden bilgi alabilirsin.Niyetin varsa scoutluğa olabilir neden olmasın gönül işi bu.

Geri
Üst Alt