GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Lise 1'seniz çok şanslısın.Şu an kızın gözü açık değil.Liseye geçtim en azından benimde bir sevgilim olsun diye senle çıkabilir daha sonra deliler gibi aşık olur zaten.Bknz:Erkekler deliler gibi aşık olur zamanla akıllanırlar,Kızlar akıllı gibi aşık olup zamanla delirirler.=)

Kimse gözünü açmadan sen çık ve kap kızı Okan.O dediğin çocuk başta ilgi görecektir ama hiç bi halt olmadığını anlarlar.Sen efendiliğini bozma ve yavaş yavaş yaklaş kıza ama onunda sana karşılık verebileceğine inanmadan asla seni seviyorum deme kaybedersin.=)

banada yardımcı oldun :D sağol :D

nasıl yakşabilirz peki :S yani nasıl muhabbet kurcaz ? :S

Onu anladık da ne var bunda ? :D

tanıdğım gördüğüm tiki ve emolrın nickleri

WaMPiRe isim

AxXi JojuX

SheeYdhaAn Beqq

AteshLee ChoJuxX vs vs.

bide şu son edward dalgasından sonra bu vampir konuları popül oldu. Şu an popül ne varsa yazan arklarım varda. zamanında alexander rybaak, zamnında hayko, zamanında teo, zamanında herangi bi metal grubun bateristi gitaristi flan filan. böyel biri olabilceni düşündüm.

Benim sorun güme gitti yahu? Ayrı bölüm mü açsak yoksa :D

tanıdğım gördüğüm tiki ve emolrın nickleri

WaMPiRe isim

AxXi JojuX

SheeYdhaAn Beqq

AteshLee ChoJuxX vs vs.

bide şu son edward dalgasından sonra bu vampir konuları popül oldu. Şu an popül ne varsa yazan arklarım varda. zamanında alexander rybaak, zamnında hayko, zamanında teo, zamanında herangi bi metal grubun bateristi gitaristi flan filan. böyel biri olabilceni düşündüm.

Emo değil ama Alexander Rybak falan yazıyordu Eurovision zamanlarında.:D

Geri
Üst Alt