Okan Çalışkan
Kırmızı Üye
- 30 Haziran 2009
- 1.528
- 0
- 1.306
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Ben olur diye biliyorum..
Hem prof hemde doç. oda güzel![]()
Ben olur diye biliyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem prof hemde doç. oda güzel![]()
Ben olur diye biliyorum..![]()
Tamam bişemi dedik :allecto:
vampir melinda![]()
Lise 1'seniz çok şanslısın.Şu an kızın gözü açık değil.Liseye geçtim en azından benimde bir sevgilim olsun diye senle çıkabilir daha sonra deliler gibi aşık olur zaten.Bknz:Erkekler deliler gibi aşık olur zamanla akıllanırlar,Kızlar akıllı gibi aşık olup zamanla delirirler.=)
Kimse gözünü açmadan sen çık ve kap kızı Okan.O dediğin çocuk başta ilgi görecektir ama hiç bi halt olmadığını anlarlar.Sen efendiliğini bozma ve yavaş yavaş yaklaş kıza ama onunda sana karşılık verebileceğine inanmadan asla seni seviyorum deme kaybedersin.=)
Onu anladık da ne var bunda ?![]()
Benim sorun güme gitti yahu? Ayrı bölüm mü açsak yoksa![]()
aynı postu bida gönder![]()
Kızın arkadaşına sordurttum çıktığı varmış halbuki facebookta ilişkisi yok yazdı. :badwords:
Face'de yazan herşey doğru muki ?
Face'de yazan herşey doğru muki ?
Kızın arkadaşına sordurttum çıktığı varmış halbuki facebookta ilişkisi yok yazdı. :badwords:
Değil.
Bende evli gözüküyorum ilişki kısmında..:allecto:

Hele şükür yeni doktorumuz geldi.![]()
Prof.Doç.Dr. Osman Korkmaz göreve başlamıştır..![]()
tanıdğım gördüğüm tiki ve emolrın nickleri
WaMPiRe isim
AxXi JojuX
SheeYdhaAn Beqq
AteshLee ChoJuxX vs vs.
bide şu son edward dalgasından sonra bu vampir konuları popül oldu. Şu an popül ne varsa yazan arklarım varda. zamanında alexander rybaak, zamnında hayko, zamanında teo, zamanında herangi bi metal grubun bateristi gitaristi flan filan. böyel biri olabilceni düşündüm.
Sadece o değil ayrılıkla ilgili videolar felan paylaşmış ortan tümevarım yaptım.:evilsmile:
Emo değil ama Alexander Rybak falan yazıyordu Eurovision zamanlarında.![]()
iştee işteee hepsi aynı![]()